Kedveseim!

Az elmúlt hónapok rengeteg változással, felismeréssel és sok munkával teltek, és most szeretnék egy kis összefoglaló erejéig megállni, hogy tudjátok milyen új irányok bontakoztak ki, mi is történt a háttérben.

Röviden:

1205 egyéni konzi, új iroda, csoportos programok, női kör, önfejlesztés, önfeltáró program, 150 perces konzi, üzlet & lélek business coaching, időpontfoglaló, tisztánlátás, tisztánérzékelés, energiagyógyászat.

💖Július 3-án örömünnep volt, a vállalkozásom 3. születésnapja, örömömre idén a klienseimmel ünnepelhettem! Köszönöm a bizalmat és a csoportképet is!

Ilyenkor mindig visszatekintek és az elmúlt 3 évre és hogy pontos legyek, a plusz 1 gyakorlóévet is beleszámítottam és összeszámoltam:

💖1205 egyéni konzultációt tartottam az elmúlt években.

Én úgy érzem hatalmas dolog ez, mert nem hirdettem magam, s mégis egymásnak adják a kilincset az ügyfeleim, ajánlanak egymásnak.

Ez az a pont aminél meg kell állni és megünnepelni, mert ez maga a siker!

💖Több, mint 100 ember adott bizalmat és problémáinak megoldásában hozzám fordult.

 

Nagyon, nagyon büszke vagyok rájuk, mert van bátorságuk változtatni!

 

 

Az emberek nagy része nem kér segítséget, vagy csak amikor már égetően szükség van rá, és emiatt sokan beragadnak élethelyzeteikbe, pedig nem kellene így lennie.

Csak akkor tud egy új helyzet létrejönni kívül, ha valami megváltozik bennünk belül, mert „amint kint, úgy bent.”

Én is kértem segítséget a fejlődésem érdekében, szerintem fontos felismerni amikor ugyanazokat a problémaköröket rójuk, valóban sokat adhat egy külső segítőtárs az úton, aki tisztán, szeretettel támogat, visszaterel a saját utunkra, és egy magasabb látószögből kirajzolódnak a megoldáshoz vezető utak, de végigmenni csak mi magunk tudunk rajta! És ehhez tényleg kell bátorság és hit. Hit abban, hogy lehet jobb, mert nem csak szenvedés árán lehet fejlődni! Csak kevesen hiszik el még ezt.

 

Minden változás egy határozott, belső döntéssel kezdődik!

Sok évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy folyamatosan fejleszteni fogom magam. Azt vettem észre, ahogy fejlődök, úgy tágul a gyógyítói tér, és egyre többet tudok adni, egyre mélyebbre megyek, és még eredményesebb vagyok. Mégis, mindennek alapja a LÉLEK. Minél tisztább a kapcsolatom a saját lelkemmel, minél tisztábba csatornává válok, és közvetítem az Égi üzenetet, annál nagyobb csodák érkeznek a konzultációkon, és ezévben is sok, gyönyörű, meghitt pillanattal gazdagodtunk. Elképesztően hálás vagyok érte!

Változások:

💖Idén májustól egy új irodába költöztem, ugyanabban az irodaházban, Vácon. Ez már alkalmas akár 10 fős csoportos munkára, ami nagy öröm, mert idén:

💖Ősztől elindulnak a csoportos programok!

Első körben Női kör indul, mert érzem nagyon nagy igény van a láthatatlan női sebeink gyógyítására, és a szerepekben összezavarodott világban meg kell újulnunk a Női szerepkörben, tudatosítanunk kell mit is jelent Nőnek lenni. Később írok róla külön bejegyzést.

💖Képességeimet tovább csiszoltam, az elmúlt 1 évben, 3 képzést végeztem el, melyek mind az energiagyógyászat és tisztánérzékelés területén emeltek. Ez az út 15 éve kezdődött a chinkung taichival, azután 11 évig pránanadi kezelések, majd életutam a Feltétel nélküli Szeretet átadására hangolt. Az elmúlt egy évben a Holistic pulsing lélekmasszázs technika, Slow Body energiarendező technika gyarapított, és legfőképp tisztánérzékelésemet csiszoltam.

💖Ezekből egy saját módszer

alakult ki, ami folyamatosan tágul, és erősödik, a test energetikájában is létrehozza a változást a mentális megértés mellett, ez egy fajta Lélekkapcsoló érintésterápia, energiaátalakító- és áthangoló módszer. Annyira összetett, hogy még nem tudok neki egy nevet adni , de majd megjön, ha kell. Lényege, a feltétel nélküli Szeretet közvetítése.

💖Elkészült a logóm, és branding fotóim is

💖Bevezettem egy időpontfoglaló rendszert, hogy megkönnyítsem a foglalásokat: https://biegelbauerlilla.booked4.us/public/

💖Már elérhető a bankkártyás fizetési lehetőség.

💖Az új iroda egy nagyobb vállalást jelent, ami a korábbi szándékomat megerősítette, hogy el kell kérnem azt az értéket, amit a konzultációimon átadok. Szerettem volna alacsonyabb áron dolgozni, de rájöttem, hogy elképesztően fontos az energiacsere egyensúlya a hosszútávú, fenntartható működés érdekében is. Ha nem kérem el az értékemet, azzal tudat alatt azt üzenem, hogy nem értékelem magam.

Így meghoztam egy nehéz döntést és árat emeltem, az órabérem 1000 Ft-tal nő, 15000 Ftról 16000 Ft-ra emelkedik 2021. Augusztus 1-től, így:

💖60 perces konzultáció (gyerekeknek) 16000 Ft,

💖90 perces konzultáció: 24000 Ft.

Új igény jelent meg, és bekerült egy új konzultációs forma, a Prémium konzultáció, ami két és fél órás, és a nagyobb tér és idő még mélyebbre enged, ami nagyon felszabadító, életkönnyítő. Több témát is körbejárunk, és energiaátalakítással ötvözöm:

💖150 perces prémium konzultáció: 40000 Ft.

Az egyéni konzultációkon az elakadások feloldása mellett kirajzolódott egy újabb irány, a személyiségfejlesztés, önfejlesztés területe:

💖 Létrehoztam a 8 alkalmas, 16 hetes, EGYÉNI ÖNFELTÁRÓ PROGRAMOT, melynek célja megismerni rejtett értékeinket, megtanult működési mintáinkat, azok kilépési pontjait. Feltárjuk belső erőinket, hogyan tudunk kapcsolódni jobban magunkhoz, gyakorlati útmutatással. A program legnagyobb előnye mégis az, hogy a folyamat a maga teljességében feltárja, kirajzolja életfeladatainkat!

Már 8-an végigcsinálták, a 16 hét alatt „átmosta” őket, teljes áthangolást hoz, téves énkép megismerése közben, a valódi Énképük feltárul, és ezáltal új pozitív tapaszalatokat vonzanak magukhoz. Olyan szinten hoz változást, amennyire ezt megengedik. Csodás eredmények és történések vannak itt a háttérben. Könnyűnek nem mondhatom, de izgalmasnak, áátalakítónak, hatékonynak, mély önismeretnek igen!

Az Élet egy olyan irányt is kirajzolt számomra, ami egy szívem csücske téma Vállalkozók támogatása!

💖Üzlet & Lélek üzleti konzultáció!

Már 7 vezetőnek segítettem tisztán látni, stratégiát tervezni, megújulni, mindezt úgy, hogy a lelki fejlődésüket is beleszőttük. Mert egy vállalkozásnak mi magunk vagyunk a korlátai, vállalkozásunk addig tud fejlődni, ahol mi tartunk. Itt az önfejlesztés és üzletfejlesztés összeér, harmóniába kerül.

💖Üzlet & Lélek 90 perces konzultáció is most 24 000 Ft.

 

💖A témák, amikben segítek:

🕊 Önmagad / pár / munka / kapcsolat elvesztése, valódi Önmagunkra találás! Ha úgy érzed elvesztél életed valamely területén, van aki visszavezet magadhoz.

🕊 Önfeltárás, mélyebb önismeret: rejtett adottságaid, erőforrásaid, elakadásaid feltárása. (Az Önfeltáró Program

erről szól egy komplex folyamatban.)

🕊 Életfeladataidra rátalálni

🕊 Pályakeresés, hivatás megtalálása

🕊 Üzlet & Lélek vállalkozó-vállalkozásfejlesztő business konzultáció

🕊 Párkapcsolati oldás: egyéni és páros

🕊 Elengedés, lezárás

🕊 Gyász folyamatok

🕊 Újrakezdés, újratervezés, megújulás

🕊 Női sebek gyógyítása

🕊 Gyermekek, gyermek-szülő kapcsolatának könnyítése

🕊 Belső gyermek gyógyítása

 

💖Különlegességeim, mi

ndegyik konzultációban:

🕊 egyéni, személyre szabott folyamat, ami a lelki energiádhoz rendeződik, ahogy neked a legjobb;

🕊 mindig energiafelszabadítás, oldás történik;

🕊 létrehoz változást, ha befogadó vagy rá;

🕊 tisztánlátást ad, jobban, részletesebben, több szemszögből is ráláthatsz élethelyzetedre;

🕊 összefüggéseket világítok meg élettörténeteid között;

🕊 megértőbb leszel magadhoz, a szívedre hangol, jobban kapcsolódsz magadhoz;

🕊 döntéstámogatás: d

öntéseket úgy érdemes hozni, hogy elég információ birtokában vagyunk és kapcsolódunk a szívünkhöz;

🕊 kirajzolódnak a megoldáshoz vezető utak, azonban csak kísérni tudlak, a lépéseket neked kell megtenned.

🕊 magasabb nézőpontokat világítok meg, ami nézőpontváltást, szemléletváltást eredményezhet;

🕊 le tudod tenni a fájó emlékeket, elengedés,

🕊 lerakva a nehézségeket, elindulhatsz egy új úton, ami a Te saját utad, és ez mindig egy támogatott út!

🕊 átalakulás, megújulás.

 

Szépen haladok, úgy érzem, követem a saját belső tempómat, és nem foglalkozok azzal, ki mit mond, ki hol tart, egyszerűen örülök annak, ahol vagyok!

 

💖 Szeretettel várlak a „Kapcsolódj magadhoz” nevű facebook zárt csoportban, melyet most alakítok át, és itt szeretnék többet jelen lenni, egy megtartó erőtérben, biztonságban azokkal, akiket érdekel a lelki fejlődés, amit csinálok, amiben hiszek, csatlakozz hozzám itt: https://www.facebook.com/groups/kapcsolodjmagadhoz

💖Szeretettel várlak konzultációkon, programjaimon!

💖Ünnepelj velem!

Írásom saját szellemi tulajdonom, megosztható változatlan formában a forrás megjelölésével.

Szeretettel: Lilla

Megosztás Facebook-on
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!