A felemelkedés számomra a tudat, az energiaszint emelését jelenti egy magasabb szintre, ahol egy magasabb nézőpontból, így nagyobb látószögben tudunk ránézni életünkre.

Talán abban megegyezhetünk, hogy egy olyan dolog képes felemelkedni, ami könnyű, ami nem tartja magában nehézségeket.

Életfeladataink beteljesítése, a saját életutunk kibontakoztatása hosszú – egy életet igénylő – és nem mindig könnyű folyamat.

Azokat a nehézségeket, melyek kiteljesedésünk útjában állnak, valójában azért kapjuk, hogy a bennünk tudatalattiba került tartalmak, – melyek azonos frekvencián vannak a külső akadállyal – felszínre kerülhessenek, feloldódhassanak, mert csak a tudatos szintre kerülve engedhetjük el, csak így dolgozhatunk velük.

Az élet így folyamatában tárja elénk pont azokat a kihívásokat, melyek mindig a következő szintre juttatnak el, tehát továbblépésünket szolgálják. Mindig azt tárják elénk, amivel dolgunk van. A kihívások által folyamatosan fejlődünk, valami többet akarnak kihozni belőlünk, talán épp azt, amire születtünk, de mi sokszor be akarjuk érni kevesebbel. Vagy nekünk ez így jó, és inkább jegelnénk az egészet, csak ne kelljen hozzá nyúlni. Az Élet egy olyan szintre szeretne eljuttatni, amit még nem ismerünk, és az ismeretlen sokszor félelmetes, ezért nem merünk ugrani.

Mindig azt kapjuk, amire szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum. De ezzel nem mindig értünk egyet, mert mást ítélünk fontosabbnak, és mi szeretnénk irányítani, kontrollálni mindent. Így sokszor vagy feladjuk magunkat azt mondva: “jó ez így, ahogy van!” pedig tudjuk belül, hogy nem jó! vagy épp akarattal kierőltetünk olyan dolgokat, aminek még nem jött el az ideje.

Egy idő után, mikor már rengeteg megérzést, és külső jelzést, – ami addig a változtatásra szólított fel – elnyomunk, és mi még mindig nem tesszük meg, ellenállunk, és akkor hirtelen az Élet látszólag kiveszi a kezünkből az ügyet, és belelök egy-egy nehéz megtapasztalásba. Innen viszont már sokkal nehezebb ugrani, nehezebb áthidalni azt a mélységet ami keletkezik aközött ahol vagyunk és ahová tartunk. Szinte képtelennek érezzük magunkat ekkora ugrásra, a változásra, és megrekedünk. Ilyenkor nagyon jól jön egy igazi segítő, aki visszaterel arra a számodra kijelölt arany középútra, amin majd tovább tudsz menni egyedül is. De ezeket a változtatásokat, a lépéseket neked kell megtenned, ez nélküled nem megy. Nincs olyan, hogy a segítő felvesz a hátára és “átvisz”. De van segítség, van aki elkísér, bíztat, hogy képes vagy rá, és képes többet kihozni belőled, mint amit te gondolsz magadról. 

Nem kell megvárnod, míg az élet lép, mert VAN választásod. Van szabad akaratod és Te is léphetsz. Minden pillanatban dönthetsz másképp! De sokszor nem látsz megoldási lehetőségeket, mert az ellenállás miatt a “túlélő mód” bekapcsol, és annyira beszűkül a tudatod, hogy nem tudsz “kreatív módban” megoldásokat találni, nem rendelkezel széles eszköztárral, csak az üss vagy fuss, támadj és védekezz üzemmód van, stresszben reagálsz. 

lyenkor érdemes tudatosítani ezt az állapotot és a felgyülemlett feszültséget, melyet az ellenállás szül, “kiütni” magadból, vagy “elfutni”, ezért az indulatkezelésben kiváló pl. párna ütögetése, vagy boxzsák, és a futás, mint sport. Érdemes engedni az érzéseket és sírni, ha ez sikerül.

Ezután ránézünk a helyzetre, úgy, ahogy van. Mert ez van most, és megállunk: nos ebből mit tudunk főzni? Mit tudunk kihozni? 

Elengedjük az ellenállást azzal szemben, ami VAN, ezután lehet már más nézőpontok után kutatni. Én abban tudlak még segíteni, hogy új nézőpontokat és összefüggéseket tárjunk fel, és megtanítsalak arra, hogyan kapcsolódj magadhoz! Így jobban meghallhatod a figyelmeztetéseket, láthatod az intő jeleket, mielőtt még kicsúszik a talaj, és te mondod majd magadtól, hogy: itt az idő változtatni!

Ezt jelenti a belső egység, hogy a személyiséged és a lelked EGY ÚTON JÁR. 

Ez az, amikor egy csónakban evezel minden részeddel. Ha összefogsz magaddal, akkor egy irányba húz ez a többszörös erő! Valójában ez történik minden egyes kezelésben, konzultációban. Összekapcsolom a személyiséget a lélekkel. Ami egyszerre megnyugtató, felszabadító érzés, mint amikor megérkezel egy helyre, ahová mindig is vágytál. Mert megérkezel önmagadba.

 

A gyakorlatban pedig egyre többször megállsz és kapcsolódsz Önmagadhoz, meghallod a lelked hangját, és követed az útmutatást: ilyenkor követed az élet táncát. Vagy elindítasz egy vágyat, egy kérést, és érte megteszed ami tőled telik, és a többit rábízod az Univerzumra, így indítasz lépést az Élet táncában. Így táncolunk együtt az Élettel.

 

És ha szeretnéd jobban megismerni magad, szándékod szerint egyre közelebb kerülsz belső világodhoz, kincseidhez, vágyaidhoz, életfeladataidhoz. Elkezded élni azt az életet, amiért jöttél. És ez a tudat, a rezgésszinted emelkedését hozza magával folyamatában. Ez nem egyik pillanatról a másikra történik és nem kíséri tűzijáték. Csak észreveszed, hogy a belső változásaidra az Élet reagál és új helyzeteket hoz, amik tele vannak pozitív tapasztalásokkal.

 

Könnyítésről. 

Ha úgy képzeljük el magunkat mint egy kristály, akkor tudjuk, hogy ennek a tiszta állapota az, amiben nincsenek törések, zárványok, ez a legtisztább, a felemelkedett állapota. De amikor a kristályban, tehát bennünk vannak zárványok, amik elakadt energiablokkok, akkor azon nem tud átvilágítani a fény, nem tud átjárni az energia. Itt-ott megtörik, elakad. Ezeket szabadítjuk fel, lépésről lépésre. Nem mindet és nem azonnal. Mindig csak azt, aminek az elengedésére készen állunk. Az élet hoz egy helyzetet, és valahol bennünk aktiválódik az egyik zárvány, amin át akar menni a fény, az energia, de nem tud. És ez az elakadás bennünk épp egy frekvencián van azzal a külső dologgal, amit az élet elénk hozott, és ott tud gyógyulni, ott tud feljönni a tudatos szintre a tudattalan zárvány, és akkor tud gyógyulni, tud elengedődni. Nem szabad visszanyomni a tudattalanba, mert csak a tudatos szinten lehet elengedni.

 

Az elakadt energiát átalakítjuk éltető erővé, és a benne lekötött energia felszabadul. Ehhez sokféle eszköz áll rendelkezésre. Például: elsajátítod azt az új nézőpontot miszerint: minden érted van, és ennek fényében megnézed a nehézséget másképp, hogy miért jó neked. Technikákat kapsz, eszközöket, hogy tudj továbbmenni egyedül is az utadon. És te folytatod.

Én csak egy ideig kísérlek, biztatlak és arra a pontra szeretnélek eljuttatni, ahol egyedül is tudsz továbbmenni. Mert valójában Te képes vagy rá! Egyedül is meg tudod oldani az életedet! 

Ebben támogatlak. Szeretettel, Lilla

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebook-on
Megosztás itt: email
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!