Az emelkedés számomra tudatosságunk, energiaszintünk emelését jelenti. Amikor egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünk eseményeire, innen megláthatjuk azokat az összefüggéseket, tanításokat, üzeneteket, melyek múltunkban kódolva vannak.

Felemelkedni csak egy olyan dolog tud, amely könnyű, és nem tartja magában a nehézségeket.

Életünk útjában álló akadályok olyan kapuk, melyeken keresztül a tudatalattiban rejlő tartalmak a felszínre kerülhetnek, s gyógyulhatnak.

Az élet így folyamatosan tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre.

Fontos a tudatos haladás, a megrekedés helyett merni felvenni az élet által odadobott kesztyűt, megnézni milyen képességet munkál ki majd bennünk az az új feladat, amit épp elénk tár. A kihívások többet akarnak kihozni belőlünk, és egy olyan élet felé szeretnének eljuttatni, ami méltóbb hozzánk.
Mindig pontosan azt kapjuk, amire éppen szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum.

 

De ezzel mi sokszor nem értünk egyet, mert mást tartunk fontosnak, és tudattalanul ragaszkodunk megtanult sémákhoz.

 

Az Élet egy tánc, van amikor vezetünk, s van amikor követünk. Hogy mikor mit, ahhoz van egy belső igazodási pontunk, és ez a pont a lelkünk. Felettes Énünk, belső bölcsességünk, belső vezetőnk, a szívünk iránymutatása. Ha ez megvan, akkor nagyon már nem tévedhetünk el.

De sajnos mi nem kapcsolódunk ehhez, nem állunk meg döntéseink előtt megnézve mi van a szívünkben, mi van bennünk, inkább akarattal toljuk, erőből oldjuk meg, mert mindeképp mi akarunk irányítani. Tévesen azt hisszük, hogy csak mi tudjuk jól csinálni. Egy idő után a sok ellenállás azzal szemben ami van, az megrekedéshez, kiüresedéshez vezethet el minket.

 

Ilyenkor a segítő visszaterel arra az útra, ami a tiéd. Valójában ez történik minden egyes konzultációban visszaterelés, könnyítés, megengedés, felszabadítás, és a legfontosabb: a kapcsolódás a saját lelkedhez, hogy meghalld és tudd: hol kövesd, hol vezesd. Hogy megtaláld magadban a biztos pontot, amibe akkor is kapaszkodnhatsz, ha egy vihar közepén találod magad.

Sorsod útját járni nem mindig a legkönnyebb út, de mindig igaz és támogatott út.​

 

Szeretettel, Lilla

Megosztás Facebook-on
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!