Szemléletváltó Évtervezés, önismereti program nőknek

Gyűjts erőt 2019-ből, hogy felszabadultan kezdhesd el az Új évet és indulj el céljaid felé!
Szeretettel várlak egy utazásra, mely során bejárjuk az elmúlt évet, felismerjük mondanivalóját, tanulságait, megünnepeljük sikereit, és méltóképp lezárjuk magunkban, hogy az új útra készülve 2020-ban csak azt vigyük magunkkal, amire valóban szükségünk van. Ezután elindulunk céljaink útján, megismerjük belső mozgatórugóinkat, meghatározzuk irányunkat, elköteleződünk önmagunk mellett, és lépéseket teszünk céljaink megvalósítása felé.

A program lényege a célra tartás szemlélete. Erőforrásokat és segítő erőket kutatunk és nem az akadályok nagyságát nézegetjük. Integráljuk mindazt ami épít, és elengedjük, aminek már lejárt az ideje, eközben arra fókuszálunk, amerre menni szeretnénk. Ez a folyamat egy belső rendrakáshoz hasonlítható, amikor minden a helyére kerül, s ez egy stabil alapot képez az újnak.

Az Új Év, mindig egy új kezdetet jelöl. Olyan, mintha felhatalmazást adnánk magunknak arra, hogy megváltoztassunk bizonyos dolgokat szokásainkon és másképp csináljunk, mint eddig. Ezt a hullámot érdemes meglovagolni!

A csoportot intuitívan vezetem attól függően, hogy éppen mire van a legjobban szükség.
Eszközeim: szeretetteljes bizalmi légkör, személyiségfejlesztő coaching, stresszoldás módszerei, meditációk, megerősítő vizualizáció, tudatos teremtés módszerei, zen tarot és csakra kártyák, Bach virág-esszenciák, a csoport hatványozó ereje NŐI minőségünk emelésére, és lesz egy kis meglepetés is! 🙂 Az év elemzéséhez a Yearcompass ingyenes évtervező munkafüzetét is használni fogjuk.

Szeretettel várlak!

Részletek:
Időpont: 2020. 01. 11. 10:00-15:00
Helyszín: Vác, Cházár András u. 17.
A program időtartama: 5 óra
Kiscsoportban dolgozunk, min. 5 – max.10 fő
A program díja: 15000 Ft, mely a helyszínen készpénzben fizetendő.
20% kedvezmény korán kelőknek: a 2020.01.07-ig érvényes díj: 12000 Ft előreutalással a Biegelbauer Lilla OTP 11773425-03333529 számlaszámra.
A jelentkezés az űrlap kitöltésével érvényes: https://forms.gle/4PY8WYrrqgt9Q4xg7

Megosztás Facebook-on
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!