Azoknak írom ezt a bejegyzést, akik úgy érzik beragadtak egy számukra nem tápláló élethelyzetbe, vagy kapcsolatba. Sokszor úgy tűnik „biztonságosabb egy hajónak a kikötőben állnia, de nem ezért építették”. 
Ez a mondat volt az, amit bátyám 6 évvel ezelőtt egy kis papírkára írva a kezembe nyomott. Akkor készültem válni gyermekem apjától, egy nagyon nem tápláló kapcsolatból. Ez volt az, ami nekem feltette az i-re a pontot.
Mi az, ami abban a helyzetben tart?
Kinek hitted el, hogy ezt csak vele, csak ott lehet megélned?
Mit ad neked ez a helyzet? Milyen nyereséged származik belőle? Ezt a nyereséget lehet esetleg másképp is? Valójában erre van szükséged?
Minden lehetséges számodra! Engedd meg az ÚJ lehetőséget!
NE A MÚLT ALAPJÁN AKARD MEGÉPÍTENI A JÖVŐDET! Ne a múltat vetítsd a jövőbe! Az nem az!
Nyiss egy kis teret, mozdulj ki picit, hogy jobban átlásd miben vagy.
Engedd meg a lehetőségeket, hogy benézzenek hozzád. nyiss ajtót számukra! Elég, ha ezt résnyire teszed, de a lényeg, hogy tedd. Mozdulj ki! Van a beszorult helyzeten túl is világ, nézz körül, nyiss kapukat, töltődj, inspirálódj és NÉZD MEG MAGAD KÍVÜLRŐL, FELÜLRŐL, ehhez kell a TÉR.
Ha ez a beragadt helyzet párkapcsolatra vonatkozik, van egy inspiráló ötletem. Azt mondják, akkor vagy a helyeden, ha el tudod mondani: hogy szereted azt az embert, aki a társad mellett vagy. Amikor szeretjük önmagunkat a másik ember mellett. Akkor nem vesztetted el, nem adtad fel magad. Akkor jó helyen vagy.
Gyakorlat.
Hozz létre MOST egy csendes pillanatot. Vonulj el, ha kell. Hunyd be a szemedet és kérdezd meg magadtól. Téged miért építettek? Benned milyen válasz jelenik meg? Kérlek ne ítéld meg ami jön! És ha nem tudod, legalább már azt tudod, hogy nem tudod a miértedet. A tudatosítás már félsiker! 🙂
Így tudsz ebben az irányban lépéselet tenni, hogy felfedezd ki vagy legbelül és miért vagy itt.
Ha már tudod miért, akkor ehhez válassz egy támogató közeget, és egy támogató társat.
Itt és most legjobb helyen vagy ehhez.☺️❤️
🌷🙏🏻 Szeretettel, Lilla
Megosztás Facebook-on
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!