"Minden erőtök az összefogásban rejlik"

VÁC

31

DECEMBER 2023

VASÁRNAP
900-13:00

ELŐVÉTEL: 18 000 ft 2023.12.26. ÉJFÉLIG

20 000 FT

2 WS EGYBEN: 30 000 FT

Évzáró workshop - Visszatekintés

MIT ÜZEN AZ ÉLET?

"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni" - így szól a 2 alkalmas workshop alapelve, melynek első része a Visszatekintés, az év méltó lezárásáról szól.
Együtt, egy megtartó erőtérben tekintünk vissza az évünkre, hogy megértsük, mi miért történt velünk, életeseményeink milyen tanításokat hordoznak. Amikor megértjük a múltba rejtett, kódolt üzenetet, már könnyebb elengedni, és előre tekinteni céljainkra. Kincseinket megtartva haladunk tovább, és megnézzük mit is üzen nekünk az előző év, milyen irányba mutat?
Azoknak szól: akik a múlt tanulságaival gazdagabban, hátszéllel szeretnének haladni a következő évben, hogy együttműködjenek az élettel.
Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenet, és meditáció, hangterápiával.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

Kulcsszavak:

Visszatekintés - megértés - elengedés - ünneplés - új irányok

"Az életet előre nézve kell élni!"

VÁC

6

JANUÁR 2024

SZOMBAT
9:00-13:00

ELŐVÉTEL: 18 000 ft 2023.12.26. ÉJFÉLIG

1 Ws 20 000 FT

2 WS EGYBEN: 30 000 FT

Évindító workshop - Céltervezés

- A BELSŐ IRÁNYTŰ

"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni" - erre épül a 2 alkalmas workshop második része, a Céltervező, ahol meghatározzuk tekintetünk irányát.
Miután megértettük életeseményeink tanításait, és azt, hogy előző évünk milyen irányokat rajzol ki, előrefelé tekintünk a céljainkra. Megkeressük saját, belső céljainkat, intuitívan kapcsolódunk belső iránytűnkhöz. Amint szívbéli vágyainkkal kezdünk foglalkozni, megjelenhetnek már a félelmek is. Beszélgetünk arról is, hogy mi segít átjutni félelmeinken, és elindulunk szívből jövő céljaink irányába.
Azoknak szól: akik szeretnének kapcsolódni magukhoz és szívből jövő céljaikhoz; megismerni az előző évből kirajzolódott irányokat; együtt mozdulni az élettel; egy megtartó biztonságos erőtérben.
Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenetek, és meditáció, hangterápiával.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

Kulcsszavak:

Céltervező - milyen irányokat rajzolt ki az előző év - belső iránytűnkhöz kapcsolódunk - valódi célok

VÁC

26

JANUÁR 2024

PÉNTEK
17:00-20:00

15 000 FT

ELŐVÉTELBEN 12 000 ft 2023.08.23. ÉJFÉLIG

Női kör

INDUL

Célja: Női minőségünk kibontása, a nőiesség teljesebb megélése; a gátak felismerése; a befogadó, lágy női energiák magasabb szintre emelése, erő helyett rátalálni a Női gyógyító Erőre.
Módja: Ráhangolódással, intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, vezetett meditáció, megerősítés, léleküzenet, kártyákkal, művészeti-, hangterápiás elemekkel.
Témák: érzelmeink megengedése, őszinteség, mélység. Elengedni: az iránytani akarást, egyedül küzdést, erőltetést, kontrollt.
Azoknak szól: akik egyedül érzik magukat a női lét kihívásaival; szeretnének kilépni a női szenvedéskörből; és vágynak egy olyan megtartó erőtérre ahol letehetnek a nehéz sorsból; és egy olyan Női közösségre, ahol végre önmaguk lehetnek!
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

Várható időpontok 2024-ben:
Január 26.

„A mi nagyságunk nem abban rejlik, hogy képesek vagyunk újjáépíteni a világot, hanem inkább abban, hogy képesek vagyunk önmagunkat újjáteremteni.“

ELŐNYÖK, ERŐSSÉGEIM

Mit ad a közös munka?

Kapcsolódj Magadhoz!

ESEMÉNYEK

Programnaptár

fejlődj velem!

Kapcsolódj


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!