fbpx
"Minden erőtök az összefogásban rejlik"
Henry Wadsworth Longfellow

Amit belül létrehozol, kívül is megjelenik

TEREMTÉS

Bőség nap

Célja: Nyitunk a bőségre, megismerjük milyen hitrendszerek akadályoznak a bőség megélésében, mit tanultunk a pénzről gyerekként, hogyan tudjuk feloldani őket, meditációban elengedünk. Megismerünk néhány fontos Univerzális Törvényt. Kapcsolódunk a pénzhez, a semleges energiájához, és új belső hozzáállást keresünk, ami támogat egy új pozitív minőség megteremtésében. Belül létrehozzuk amit kívül megélni szeretnénk. meditációban mélyre visszük a megerősítéseket, elültetjük a magokat. Ezután a te dolgod lesz gondozni őket. Egyéni oldómondatokat adok. Mindezt kis csoportban, max. 8 fővel, egy szeretetteljes, megtartó erőtérben, intuitív ráhangolódással vezetem a csoportot. Eszköztáramból: beszélgetés, coaching, vezetett meditációk, elengedés gyakorlatok, kristályhangtál, elmélyülés, egyéni üzenetek átadása adott témára, csoportos megerősítések, kártyák, művészeti elemek.
Azoknak szól: akik hajlandóak tisztábban látni önmagukat, helyzetüket és tenni azért, hogy jobb legyen az életük, mert ez lehetséges és csakis rajtunk múlik!

VÁC

17

DECEMBER 2022

SZOMBAT 10-18 h

25 000 FT

ELŐVÉTEL 22 000 FT

2022.12.10. ÉJFÉLIG

VÁC

7

JANUÁR 2023

SZOMBAT 10-18 h

25 000 FT

ELŐVÉTEL 22 000 FT 2023.01.01-ig

Évtervező workshop

Azoknak, akik haladni szeretnének

Célja: elengedés, éves tanítások összegzése, helyet teremteni és utat csinálni az újnak, nézőpontváltás, iránymutatás, az új év szándékának lekötése, új belső célok.
Témák: Milyen irányok rajzolódnak ki az előző évedből? Milyen gondolati váltást igényel az új év? Kivé szeretnél válni 2023-ban? Bontsd ki a benned rejlő "többet", az új víziót, ami felé haladhatsz.
Ami vár: coaching, tiszta útmutatás, meditációk az elengedésre, magasabb nézőpontok általi megértés, elindulunk az új energiák teremtésére.
Azoknak szól: akik hajlandóak őszintén ránézni a tavalyi év útmutatásaira és pozitív változást szeretnének, hajlandóak tenni is érte. Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 8 fő, személyesen Vácon.

Kövesd belső iránymutatásodat

Nőiességed kibontakoztatása indul Januártól

Női kör

Tartozz közénk!

Célja: Női minőségünk kibontása, a nőiesség teljesebb megélése; a gátak felismerése; a befogadó, lágy női energiák magasabb szintre emelése, rátalaálni a gyengédségben rejlő erőre.
Kulcsszavak: lágyság, puhaság, biztonság, női-erő.
Elengedni: az állandó akarást, egyedül küzdést, irányítási kényszert, kontrollt.

Módszereim: intuitív vezetés, ráhangolódás, tisztánérzékelés, vezetett meditációk, kártyák, beszélgetés, coaching, jelenlét, léleküzenetek, és a közösség támogató ereje.
Azoknak szól: akik hajlandóak őszintén szembenézni, pozitív változást szeretnének életükben, és szeretnének tenni is érte.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

VÁC

21

JANUÁR 2023

SZOMBAT 10-14 h

12 000 FT

ELŐVÉTELBEN 10 000 ft 2023.01.15. ÉJFÉLIG

VÁC

11

FEBRUÁR 2023

SZOMBAT 10-18 h

25 000 FT

ELŐVÉTEL 22 000 FT 2023.01.01-ig

Egészséges énhatárok workshop

Eelengedni ami már nem támogat

Célja: fejlődjünk abban, hogy kijelöljük a határainkat, nemet mondjunk, és ki tudjuk mondani bántás nélkül, ha valami nem jó nekünk. Ez arról szól, hogy legyünk elég fontosak önmagunk számára! Határt húzni nem önzés!

Azoknak, akik emelkedni, fejlődni szeretnének, kötelező megtanulni nemet mondani arra, ami nem emel, legyenek ezek gondolatok, emberek, tevékenységek, vagy bármi más. Akik hajlandóak őszintén szembenézni korlátaikkal és nyitottak a fejlődésre.

Ami vár: tanítás, gyakorlatok, coaching, tiszta útmutatás, meditációk, magasabb nézőpontok általi megértés, és a határhúzás szimbólumát rögzítjük oldásban.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fővel egy megtartó erőtérben, ahol biztonságban önmagad lehetsz. Személyesen Vácon.

Egészséges határkijelölés, énhatárok

„A mi nagyságunk nem abban rejlik, hogy képesek vagyunk újjáépíteni a világot, hanem inkább abban, hogy képesek vagyunk önmagunkat újjáteremteni.“

Mahatma Gandhi

ESEMÉNYEK

Programnaptár

fejlődj velem!

Kapcsolódj


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!