fbpx
"Amit létrehozol magadban, azt létrehozod a külvilágban is"

eLENGEDÉS & TEREMTÉS

Bőség nap

Célja: Nyitunk a bőségre, megismerjük milyen hitrendszerek akadályoznak a bőség megélésében, mit tanultunk a pénzről gyerekként, hogyan tudjuk feloldani őket, meditációban elengedünk. Megismerünk néhány fontos Univerzális Törvényt. Kapcsolódunk a pénzhez, a semleges energiájához, és új belső hozzáállást keresünk, ami támogat egy új pozitív minőség megteremtésében. Belül létrehozzuk amit kívül megélni szeretnénk. meditációban mélyre visszük a megerősítéseket, elültetjük a magokat. Ezután a te dolgod lesz gondozni őket. Egyéni oldómondatokat adok. Mindezt kis csoportban, max. 8 fővel, egy szeretetteljes, megtartó erőtérben, intuitív ráhangolódással vezetem a csoportot. Eszköztáramból: beszélgetés, coaching, vezetett meditációk, elengedés gyakorlatok, kristályhangtál, elmélyülés, egyéni üzenetek átadása adott témára, csoportos megerősítések, kártyák, művészeti elemek.
Azoknak szól: akik hajlandóak tisztábban látni önmagukat, helyzetüket és tenni azért, hogy jobb legyen az életük, mert ez lehetséges és csakis rajtunk múlik!

VÁC

17

DECEMBER 2022

SZOMBAT
10-18 h

25 000 FT

ELŐVÉTEL 22 000 FT

2022.12.10. ÉJFÉLIG

RÉSZLETES

Programleírás

Célja: Nyitunk a bőségre, megismerjük milyen hitrendszerek akadályoznak a bőség megélésében, hogyan oldjuk őket fel, meditációban elengedjük, és megteremtünk egy új pozitív minőséget, amit megélni szeretnénk, amit egy zárómeditációban rád hangolt megerősítésekkel mélyre viszünk. Mindezt kis csoportban egy szeretetteljes, megtartó erőtérben. Tervezett folyamat: (ez szabadon változhat) - Megérkezünk: ismerkedünk, beszélgetés a témában, alapelvek, univerzális törvények hatásairól. Lehetségesség megengedéséről. - Feltárjuk az akadályokat, a pénzhez való viszonyunkat, a bőséggel kapcsolatos korlátozó hitrendszereket. amit önmagunkról megtanultunk pénz témában. Felismerjük, mi tart minket ott ahol most vagyunk
- Elengedjük azt, aminek az elengedésére belül készen állunk. elengedés gyakorlat, meditáció. - Döntést hozunk arról, mit szeretnénk megélni a bőséggel kapcdolatban. - Kérünk, és Hagyjuk, hogy beteljesüljön, elfogadva azt is, ha nem történik meg, "Legyen meg a Te akaratod!" Félreállunk az útból és önátadással, hagyjuk, hogy bárhogyan bekövetkezhessen és elfogadjuk azt is, ha nem történik meg, mert minden a mi érdekünkben történik, minket szolgál, az is, ha valamit nem kapunk meg. - Egyéni oldómondatot adok minden résztvevőnek személyre hangolva. - Meditációval, művészeti eszközökkel elmélyítjük a felsimeréseket, megerősítéseket. Létrehozzuk magunkban azt, amit szeretnénk, hogy megjelenjen az életünkben. - Akciótervet készítünk: 50% az Univerzum beleteszi + 50% Te teszel érte! Mit kell tenned azért, hogy megjelenjen az életedben amit szeretnél? Milyen választásokkal tudod segíteni a folyamatot? Házi feladatot kapsz, hogy támogasd a megvalósulást. Eszköztáramból intuitívan válogatok: beszélgetés, tisztánlátás, coaching, lecsatornázott egyéni megerősítések, vezetett meditációk, kristályhangtál, elmélyülés, kártyák, művészeti elemek. Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 8 fő, személyesen.
A jelentkezőket kérdőívvel szűrni fogom a csoportösszetétel és eredményesség céljából, hogy olyan csoport legyen, ahol mindenki emelkedhet és biztonságban van. Azoknak szól: akik hajlandóak szembenézni a valósággal, és szeretnének nagyobb bőséget befogadni, elhinni, és tenni is a megvalósulásért. Dátum: 2022. 12. 17. szombat 10:00-18:00 Időtartam: 8 óra Helyszín: Vác, Cházár András u. 17. 5-ös kapucsengő Elővételben ára: 22 000 Ft, 12.10. éjfélig. Ára: 25000 Ft Ez a program NEM garantálja azt, hogy megjelenik bármi az életedben amit csak akarsz! "Van, amikor jobb nem megkapni amit szeretnénk." Amit ad, az sokkal több ennél, segít abban, hogyan engedd el a negatív érzéseket, és hozz létre új minőséget magadban. "Amint kint, úgy bent." Segít, hogy elhidd, ez számodra is lehetséges! Mert amennyit elhiszel, csak annyit vagy képes befogadni. Ezután ez már a te munkád lesz az, hogy a felismert lépéseket megcselekedd. Amennyit beleteszel, annyit is veszel ki belőle! Jelentkezni a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével itt tudsz! Előzetes szűrés: a csoportösszetétel miatt szeretném kiszűrni, hogy azok jöjjenek el, akinek ez a program való is, ezért kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot. Miután úgy döntöttünk, hogy szeretnénk együtt fejlődni, visszaigazolom részvételi szándékodat, megkapod a számlát és ki tudod fizetni a program részvételi díját.
Minden programom egyedi és megismételhetetlen, mert az aktuális csoportenergiára hangolom a témát.
A program változtatásának jogát fenntartom.

"Együtt könnyebb, mint egyedül!'

FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!

Jelentkezés

Indulj el valódi szabadságod felé, és jelentkezz programomra! Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

„A mi nagyságunk nem abban rejlik, hogy képesek vagyunk újjáépíteni a világot, hanem inkább abban, hogy képesek vagyunk önmagunkat újjáteremteni.“

Mahatma Gandhi

ESEMÉNYEK

Programnaptár

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!