"Az életet előre nézve kell élni."
Søren Kierkegaard

"Az életet előre nézve kell élni!"

VÁC

6

JANUÁR 2024

SZOMBAT
9:00-13:00

20 000 FT

A KÉT WS EGYBEN 30 000 Ft, 10 000 ft kedvezmény

ELŐVÉTELben külön: 18 000 ft 2023.12.27. ÉJFÉLIG

Évindító workshop - Belső iránytű

- MIT ÜZEN A SZÍVED?

"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni" - erre épül a 2 alkalmas workshop második része, a Céltervező, ahol meghatározzuk tekintetünk irányát.
Miután megértettük életeseményeink tanításait, és azt, hogy előző évünk milyen irányokat rajzol ki, előrefelé tekintünk a céljainkra. Megkeressük saját, belső céljainkat, intuitívan kapcsolódunk belső iránytűnkhöz. Amint szívbéli vágyainkkal kezdünk foglalkozni, megjelenhetnek már a félelmek is. Beszélgetünk arról is, hogy mi segít átjutni félelmeinken, és elindulunk szívből jövő céljaink irányába.
Azoknak szól: akik szeretnének kapcsolódni magukhoz és szívből jövő céljaikhoz; megismerni az előző évből kirajzolódott irányokat; együtt mozdulni az élettel; egy megtartó biztonságos erőtérben.
Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenetek, és meditáció, hangterápiával.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

Kulcsszavak:

Céltervező - Milyen útra hív a szívünk? - Belső iránytűnkhöz kapcsolódunk - Valódi célok

"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni."

VÁRLAK SZERETETTEL

Hamarosan kezdünk:

  • 00NAP
  • 00ÓRA
  • 00PERC

RÉSZLETEK

Programleírás

Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni”  ezen alapszik a 2 alkalmas workshop, melynek első része az év lezárásáról – a visszatekintésről fog szólni, a második alkalom pedig az előretekintésről.

1. Évzáró – Visszanézés workshop:

Visszanézünk az évünkre, hogy megértsük, életeseményeink milyen tanításokat hordoznak. Amikor megértjük a múltunkba rejtett, kódolt üzeneteket, már könnyebb lesz elengedni és előre tekinteni. Így a kincseket – tehát a tanulságokat – megtartva haladunk tovább, és megnézzük mit is üzen nekünk az előző év, milyen irányba mutat? Miben fejlődjünk?

Azoknak szól: akik haladni szeretnének a következő évben, és nem a múltjukat maguk előtt görgetve. Akik szeretnének összekapcsolódni életük rejtett üzeneteivel. Akiknek fontos, hogy együttműködjenek az élettel, és ne ellene menjenek, mert az áramlással együtt haladni nagyobb Erőt is jelent.

 2. Belső iránytű – Céltervező workshop:

A 2 alkalmas workshop második része, a Céltervező, ahol meghatározzuk tekintetünk irányát.
Miután megértettük életeseményeink tanításait, és azt, hogy előző évünk milyen irányokat rajzol ki, előrefelé tekintünk a céljainkra. Megkeressük saját, belső céljainkat, intuitívan kapcsolódunk belső iránytűnkhöz. Amint szívbéli vágyainkkal kezdünk foglalkozni, megjelenhetnek már a félelmek is. Ezért beszélgetünk arról is, hogy mi segít átjutni félelmeinken, hogy elinduljunk szívből jövő céljaink irányába.

Azoknak szól: akik szeretnének kapcsolódni magukhoz és belső valódi céljaikhoz; megismerni az előző évből kirajzolódott irányokat; együtt mozdulni az élettel; egy megtartó biztonságos erőtérben.

Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenetek, és meditáció, hangterápiával.

Kis csoportban dolgozunk: min. 5 – max. 10 fő, személyesen Vácon.

A két workshop egyben  10 000 Ft kedvezménnyel – 30 000 Ft.  Külön: 20 000 Ft / alkalom, elővételben: 18000 Ft.

"Együtt könnyebb, mint egyedül!'

KÖVETKEZŐ PROGRAM

Női kör

Hangolódjunk Nőiességünk erejére: 2024. Január 26. 17:00 órától

“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a gondviselés is megmozdul. A legkülönbözőbb dolgok segítik az illetőt, amelyek máskülönben nem történhettek volna meg. A döntésből események egész folyamata fakad, amelyek előre nem látott fordulatok és találkozások sokaságával kedveznek az illetőnek, s olyan anyagi segítségre lelhet útja során, amelyről ember fia még nem is álmodott.

ESEMÉNYEK

Új programok

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!