"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előrefelé kell élni."
Søren Kierkegaard

"Az élet csak visszatekintve érthető meg ..."

Évzáró workshop - Visszatekintés

- MIT ÜZEN AZ ÉLET?

"Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni" - így szól a 2 alkalmas workshop alapelve, melynek első része a Visszatekintés, az év méltó lezárásáról szól.
Együtt, egy megtartó, fókuszált erőtérben tekintsünk vissza az évünkre, hogy megértsük, mi miért történt velünk, és életeseményeink milyen tanításokat hordoznak. Amikor megértjük a múltunkba rejtett, kódolt üzeneteket, már könnyebb lesz elengedni a múltat, és előre tekinteni céljainkra. A kincseket, - a tanulságokat - megtartva haladunk tovább, és megnézzük mit is üzen nekünk az előző év, milyen irányba mutat? Miben fejlődjünk?
Azoknak szól: akik a múlt tanulságaival gazdagabban, hátszéllel szeretnének haladni a következő évben.
Akiknek fontos, hogy együttműködjenek az élettel, és ne ellene dolgozzanak.
Akik szeretnének összekapcsolódni életük rejtett üzeneteivel.
Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenet, és meditáció, hangterápiával fűszerezve.
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen Vácon.

VÁC

31

DECEMBER 2023

VASÁRNAP
9-13 h

ÁR 20 000 FT

A KÉT WS EGYBEN 30 000 FT, 10 000 FT KEDVEZMÉNY

ELŐVÉTELBEN KÜLÖN: 18 000 FT 2023.12.29. ÉJFÉLIG

"Az élet csak visszatekintve érthető meg..."

VÁRLAK SZERETETTEL

Hamarosan kezdünk:

  • 00NAP
  • 00ÓRA
  • 00PERC

RÉSZLETEK

Programleírás

Az élet csak visszatekintve érthető meg, de előre nézve kell élni”  ezen alapszik a 2 alkalmas workshop, melynek első része az év lezárásáról – a visszatekintésről fog szólni, a második alkalom pedig az előretekintésről.

1. Évzáró – Visszanézés workshop:

Visszanézünk az évünkre, hogy megértsük, életeseményeink milyen tanításokat hordoznak. Amikor megértjük a múltunkba rejtett, kódolt üzeneteket, már könnyebb lesz elengedni és előre tekinteni. Így a kincseket – tehát a tanulságokat – megtartva haladunk tovább, és megnézzük mit is üzen nekünk az előző év, milyen irányba mutat? Miben fejlődjünk?

Azoknak szól: akik haladni szeretnének a következő évben, és nem a múltjukat maguk előtt görgetve. Akik szeretnének összekapcsolódni életük rejtett üzeneteivel. Akiknek fontos, hogy együttműködjenek az élettel, és ne ellene menjenek, mert az áramlással együtt haladni nagyobb Erőt is jelent.

 2. Évindító – Belső iránytű – Céltervező workshop

A 2 alkalmas workshop második része, a Céltervező, ahol meghatározzuk tekintetünk irányát.
Miután megértettük életeseményeink tanításait, és azt, hogy előző évünk milyen irányokat rajzol ki, előrefelé tekintünk a céljainkra. Megkeressük saját, belső céljainkat, intuitívan kapcsolódunk belső iránytűnkhöz. Amint szívbéli vágyainkkal kezdünk foglalkozni, megjelenhetnek már a félelmek is. Ezért beszélgetünk arról is, hogy mi segít átjutni félelmeinken, hogy elinduljunk szívből jövő céljaink irányába.

Azoknak szól: akik szeretnének kapcsolódni magukhoz és belső valódi céljaikhoz; megismerni az előző évből kirajzolódott irányokat; együtt mozdulni az élettel; egy megtartó biztonságos erőtérben.

Eszközök: Ráhangolódással intuitívan vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching, megerősítések, személyes léleküzenetek, és meditáció, hangterápiával.

Kis csoportban dolgozunk: min. 5 – max. 10 fő, személyesen Vácon.

"Együtt könnyebb, mint egyedül!'

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM

Évnyitó workshop

"... de előre nézve kell élni."

“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a gondviselés is megmozdul. A legkülönbözőbb dolgok segítik az illetőt, amelyek máskülönben nem történhettek volna meg. A döntésből események egész folyamata fakad, amelyek előre nem látott fordulatok és találkozások sokaságával kedveznek az illetőnek, s olyan anyagi segítségre lelhet útja során, amelyről ember fia még nem is álmodott.

ESEMÉNYEK

Új programok indulnak:

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!