fbpx
Emelkedj a Női közösség erejével!

Női kör

HAVONTA A HOLDRA HANGOLVA

Célja: Női minőségünk kibontása, a nőiesség teljesebb megélése; a gátak felismerése; a befogadó, lágy női energiák magasabb szintre emelése, erő helyett ERŐ, rátalaálni a gyengédségben rejlő erőre.
Eszköztáramból: ráhangolódással, tiszta érzékelésemmel vezetem a csoportot intuitívan, beszélgetés, coaching feltáró kérdések, vezetett meditációk, kristályhangtál, elmélyülés, egyéni- és csoportos megerősítés, léleküzenet, inspiráló kártyák, művészetterápiás elemek, családrendszer, segítők támogatása.
Minden női kör a TELIHOLD erejére, ritmusára épül. Kulcsszavak: befogadás, megtartó erő, biztonság, érzelmeink megengedése, felszabadulás, lágyság, őszinteség, mélység, köztünk önmagad lehetsz.
Azoknak szól: akik egyedül érzik magukat a női lét nehézségeivel, és vágynak egy megtartó erőtérre, egy olyan közösségre, ahol végre önmaguk lehetnek! Azoknak szól, akik hajlandóak változtatni azért, hogy jobb legyen az életük!
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 8 fő, személyesen. A jelentkezőket szűröm a csoportösszetétel és eredményesség céljából.
Ár: 12 000 Ft. Elővételben: 10 000 Ft. (2023. 01. 15. éjfélig.) Minden programom a csoport energiájára hangolt, egyszeri és megismételhetetlen.

VÁC

21

JANUÁR 2023

SZOMBAT
10-14 h

12 000 FT

ELŐVÉTELBEN 10 000 FT

2023.01.15. ÉJFÉLIG

RÉSZLETES

Programleírás

Célja: Női minőségünk kibontása, a nőiesség teljesebb megélése; a gátak felismerése; a befogadó, lágy női energiák magasabb szintre emelése, rátalaálni a gyengédségben rejlő erőre. A folyamat: Megérkezünk, ismerkedünk, beszélgetés. Meditáció, rezgésszintemelés. Tanítások: a Női lét áldásai, és beszélgetés az akadályokról, téves hitrendszerekről. Elengedés gyakorlatot megismerjük, hogyan tud segíteni minket a hétköznapokban? Irányításmánia, kontrollmánia helyett - erőltetés helyett, hogyan működjünk? Egyéni és csoportos útmutatás, léleküzenet közvetítés. Teliholdra hangolt záró meditáció. Eszköztáramból intuitívan dolgozom: ráhangolódással, tiszta érzékelésemmel vezetem a csoportot, beszélgetés, coaching feltáró kérdések, vezetett meditációk, kristályhangtál, elmélyülés, egyéni- és csoportos megerősítés, léleküzenet, inspiráló kártyák, művészetterápiás elemek, családrendszer, segítők támogatása. Azoknak szól: akik egyedül érzik magukat a női lét nehézségeiben és vágynak egy megtartó erőtérre, egy olyan közösségre, ahol végre önmaguk lehetnek! Azoknak szól, akik hajlandóak változtatni azért, hogy jobb legyen az életük!
Kis csoportban dolgozunk: min. 5 - max. 10 fő, személyesen. A jelentkezőket szűrni fogom a csoportösszetétel és eredményesség céljából!
Időtartam: 3 óra
Azoknak szól: akik haladni szeretnének, és hajlandóak tenni azért, hogy jobb legyen az életük.

Dátum: 2023. 01. 21. szombat 10:00-14:00
Helyszín: Vác, Cházár András u. 17.

Ár: 12 000 Ft. Elővételben: 10 000 Ft. (2022. 12. 15. éjfélig.)
Minden programom egyszeri és megismételhetetlen, az aktuális energiádra hangolt.
Jelentkezni a jelentkezési űrlap kitöltésével itt lent tudsz!
Jelentkezésed után felhívlak telefonon
és röviden, kb. 10 percben megbeszéljük a részleteket.
Miután mindketten úgy döntöttünk, hogy szeretnénk együtt fejlődni, együtt emelkedni,
visszaigazolom részvételi szándékodat, megkapod a számlát, hogy le tudd foglalni helyedet a programon és kifizeted a program részvételi díját.

Kérlek vedd figyelembe, hogy kizárólag magánszemélyek részére állítok ki számlát.
A program változtatásának jogát fenntartom.

"Együtt könnyebb, mint egyedül!'

FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!

Jelentkezés Női körbe

Indulj el valódi szabadságod felé, és jelentkezz programomra! Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Szeretettel várlak!

„Egy nő sohasem tudatosítja önmagát, amíg nem tudja elfogadni az érzelmeit.“

C.G. Jung

Programnaptár

ESEMÉNYEK

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!