Fedezd fel kincseidet!
Indulj el egy mély önfelfedező úton, ahol feltárjuk azt a különleges létezőt, aki Te vagy! Értékeid, rejtett képességeid, belső erőid, működései mechanizmusaid tudatában egy Új Énkép épül fel, ami lelkedhez kapcsol és segít létrehozni azt az életet, amire vágysz!
JELENTKEZÉS

BEMUTATÁS

Miért lélekemelő?

Ez egy teljesen személyre szabott mély önismereti folyamat, melynek célja: 

összekapcsolódni valódi Éneddel, megismerni egyedülálló kincseidet, kibontakoztatni valódi önmagad, a személyiségeden is túl. Olyan dolgokkal fogsz találkozni az alkalmak során, melyekről érezni fogod, hogy mélyen igaz.

Feltárjuk rejtett képességeidet, adottságaidat, működési machanizmusokat, hogy meghaladhasd őket!
 

Megismerheted, milyen belső támogató erők vannak jelen energiaközpontjaidban(csakráidban) és hogyan tudsz hozzájuk kapcsolódni.

Tudatosságod fényébe emeljük a kiteljesedésedben gátló működési mechanizmusokat is, a régmúltbéli, átvett vagy megtanult mintákat. 

Új Éned új tapasztalásokat vonz magához, és létrehozza azt az életet, aminek a megvalósításáért jöttél!

Mit ad neked a program? Megértést, megújulást, elfogadást, több önszeretetet, lelki erőt, motivációt, megnyugvást.

Kiknek ajánlom? Akik szeretnének szintet lépni életükben, kiteljesedésük útjára lépni, megtanulni kiállni magunkért, vagy önismeretükben szeretnének elmélyedni.

A program tematikáját itt olvashatod el. Tájékozódj a gyakran feltett kérdésekről és a jelentkezésről, árakról pedig itt.

Végigkísérlek kibontakozásod folyamatában, ahol a mélység, tiszta szeretet és megtartó erő van jelen. Itt olvashatod el, milyen visszajelzéseket írtak rólam ügyfeleim.

Szeretettel kísérlek végig a 8 hetes folyamatban.

Miről szól a program?

"Fedezd fel Önmagad!"

“Minél inkább fel tudjuk ismerni a részünket a nagy egészben, annál inkább átéljük saját “összhangunkat.”

Kurt Tepperwein

Neked szól, ha

ÚJ PROGRAM

Önfeltáró Program

Ez egy teljesen személyre szabott mély önismereti folyamat, melynek célja, összekapcsolódni valódi Éneddel, megismerni egyedülálló kincseidet, kibontakoztatni valódi önmagad, a személyiségeden is túl.

A folyamat

Mit ad neked?

Előnyeim, különlegességeim

EGYÉNI KOMPLEX PROGRAM

Jelentkezés, díj

Jelentkezés menete, a program díja

FOLYAMAT

Végigkísérlek minden lépésen

Egy szeretetteljes, megtartó erőtérben dolgozunk azon, hogy magasabb szintre juss az életedben és többet kihozz abból, aki vagy, elérd azt, aki lehetnél, a legragyogóbb Énedet., mert ez lehetséges.

PROGRAM FELÉPÍTÉSE

Program tematika

7 teljes csakraolvasás + 1 Lélekkapcsoló energiakezelés

“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a gondviselés is megmozdul. A legkülönbözőbb dolgok segítik az illetőt, amelyek máskülönben nem történhettek volna meg. A döntésből események egész folyamata fakad, amelyek előre nem látott fordulatok és találkozások sokaságával kedveznek az illetőnek, s olyan anyagi segítségre lelhet útja során, amelyről ember fia még nem is álmodott.”

William H. Murray

LÉLEKKAPCSOLÓ KEZELÉS

Energia rendezés

Létrehozza a változást az energetikában és összekapcsol lélekterveddel, sorsod felvállalásával. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény.

LÉLEKHANGOLÓ ALKALOM

Egyéni konzultáció

Létrehozza a változást az energetikában és összekapcsol lélekterveddel, sorsod felvállalásával. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény.

ÖNISMERETI FOLYAMAT

Értékfeltáró Program

8 alkalmas értékfeltáró önismereti program. Újraalkothatod Önmagad, elengedheted régi működéseidet a tudatosság jegyében.

szuperképességem

Transzformáció

különleges

A transzformáció átváltozást, átalakulást jelent. Gyakran már a változás szó is stresszt vált ki, s ez érthető. Sokszor a jól ismert rossz is biztonságosabbnak tűnik, mint az ismeretlen új. Világunk működését átszövi a változás, a folyamatos átalakulás és én épp ebben vagyok a legjobb. Életemben számtalanszor kellett újrakezdenem, és sokszor változtatnom kellett ahhoz, más eredményre jussak és kiteljesedésem útját járhassam. Hiszem, hogy az élet értem van, ezért nehézségeimet javamra fordítom és ezek fejlődésemet szolgálják. Ezt a transzformáló szeretet erőt tudom átadni, és létrehozni a változást a test-lélek-szellem szintjén.

SZOLGÁLTATÁSAIM

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáció

NEHÉZSÉG OLDÁSA / ÖNISMERETI FELTÁRÁS

Lélekkapcsoló energiarendezés

Fő témáim: az önfelfedezés, önismeret; életfeladatunk kibontakozása; párkapcsolati elakadások feloldása. Feladatom annak a szemléletnek a továbbadása, mely szerint életünk minden eseménye a javunkra van, minket tanít, szolgál.

SZOLGÁLTATÁSOK

Mit ad?

 • Önmagadhoz való hűség, egység
 • Kapcsolódsz önmagadhoz mélyebb szinten

ÖNISMERETI CSOPORTOS PROGRAM

Csoportos Program

Önismereti Program indul Budapesten

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ: +36 30 962 1982

Felfedezőútra indulunk, feltárjuk belső kincseinket. Megnézzük jelenleg hol, milyen élethelyzetben vagyunk és hová tartunk. Céljainkat tárjuk fel és megkeressük mozgatórugóinkat. Mit jelent az önbecsülés, öntisztelet? Mennyire tiszteled meg magadat azzal, hogy a véleményedre adsz, és a saját utadat járod? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ önismereti programsorozaton, ahol minden hónapban egy új témát bontunk ki az önfelfedezés jegyében. Eszköztárunkban megtalálható a coaching, meditáció, stresszoldás és a művészet ereje, hogy kérdéseinkre a legtisztább válasz érkezzen, lényünk legmélyéről. Gyere, tarts velem ezen a felfedezőúton, elkísérlek önmagad legragyogóbb verziójához.

BUDAPEST

1

AUGUSZTUS  2020

szombat 10-15

SZOLGÁLTATÁSOK

Léleküzenet csakraolvasás

"Láttatni a láthatatlant"

A csakraolvasás segít a rálátásban; iránymutatást, konkrét gyakorlati útmutatást ad problémáid megoldására, működési mechanizmusaid feltárására. Általa feltárható az életfeladat, így segítséget kapunk utunk vállalásáért.

stresszoldás

Egyéni stresszoldás

Visszaadja a választást

Célja a múltban lekötött erőink visszanyerése, feloldása a megértés kineziológiájával.

BEVEZETÉS

Mi a coaching?

A coaching olyan segítő beszélgetés, mely professzionális keretek között támogat abban, hogy képessé válj megoldani problémáidat, és hatékonyan valósítsd meg céljainkat bármely életterületen, miközben személyiséged fejlődik. Elakadt élethelyzeteket segít kérdésekkel új perspektívába helyezni, s az így kapott válaszaid, a saját mély felismeréseid transzformáló hatása felbecsülhetetlen. A coaching egy fajta változáskísérés, mely megoldáscentrikus, eredményorientált, felismeréseket ad önmagunkról, mozgatórugóinkról, az egyéni megoldásra, erősségekre és a kiaknázatlan képességekre épít, ezeket fejleszti.

sztorim

Biegelbauer Lilla

Az én történetem

Fektess időt és energiát önmagad megismerésére és kiteljesedésére, így mindamellett, hogy boldogabb életet élhetsz, körülményeid is változnak.

ÉLETFELADAT

Kövesd csillagodat!

Az életfeladat több módon is megközelíthető.

Első és legfontosabb az életben mindig ott van dolgod, ahol éppen vagy. Ezért a legfontosabb életcél jelen lenni, mert ami épp előtted áll, az a feladat maga az életcélod.

Másrészről mindenki érkezik egy fajta üzenettel a lelkében, mely valamely irányokba hívja, a vágyainkon keresztül. A vágyaink az útjelzőink.

Sokszor nem merjük saját lelkünk hívását követni, mert félünk. Ezek azok a külső behatások, ami sokszor nem is a saját félelmünk, csak ránk aggatták mások, és mi tudatlanul beépítettük, vagy egyszerűen gyermekként így neveltek fel minket. 

Ez van, ennek elfogadása a kiindulópontunk.

A célom az, hogy az életcélunk feltárásának folyamatában letisztítsuk azokat az akadályozó tényezőket, amit meggátolnak abban hogy önmagunkat éljük. Felismeréseinken, megerősítéseken keresztül tisztul a kép, közelebb kerüljünk belső hívásainkhoz, megtanuljuk meghallani ezt a hangot és alkalmazni életünkben. Önmagunk legjobb verziójává váljunk. 

Ezen az úton segítségünkre lesz a coaching és a mélyebb akadályok feloldásánál a kineziológia is. 

Nincs annál nagyobb öröm, amikor úgy élhetsz, hogy összhangban cselekedsz lelked tervével. Ezért úgy gondolom, ennek a feltárásánál nincs is izgalmasabb út! 

Hát vágjunk bele! Itt tudsz jelentkezni egyéni konzultációra, szeretettel kísérlek az utadon:

Egyéni stresszoldás

Visszaadja a választást

Célja a múltban lekötött erőink visszanyerése, feloldása a megértés kineziológiájával.

stresszoldás

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Bérlet

Köteleződj el fejlődésed mellett!

Megtámogatlak azzal, hogy bérlet formájában is megválthatod önfejlesztésed melletti elkötelezettségedet.
Bérlet vásárlása esetén 8 alkalom egy összegben fizetve 10% kedvezményben részesülsz, melyhez csak ebben a formában tudsz hozzájutni.

Energia átalakítás

Lélekkapcsolat

Létrehozza a változást az energetikában. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény.

hitvallásom

Biegelbauer Lilla

Az én történetem

Fektess időt és energiát önmagad megismerésére és kiteljesedésére, így mindamellett, hogy boldogabb életet élhetsz, körülményeid is változnak.

Szöveg

KINEZIOLÓGIA

Alakítsd félelmedet erővé

oldás

ÉLETVEZETÉS

Életvezetési iránymutatás

coaching

ÖNISMERET

Fedezd fel Önmagad

program

FOLYAMAT

Végigkísérlek minden lépésen

Egy szeretetteljes, megtartó erőtérben dolgozunk azon, hogy magasabb szintre juss az életedben és többet kihozz abból, aki vagy, aki lehetnél, elérd legragyogóbb Énedet.

MIKOR AJÁNLOTT

Milyen esetekben ajánlott a kineziológia?

Visszatérő, ismétlődő jellegű problémák

Ördögi körben vagyok

Beragadt élethelyzetek

Úgy érzem elfáradtam, képtelen vagyok egy lépést is megtenni.

Túl szigorú vagy magadhoz

Nem engeded meg magadnak, hogy pihenj, megállj, folyton jól kell csinálnod, csak javítgatnál magadon, nem jó ahogy vagy.

Nem tudod mit akarsz, hová tartasz

Fogalmam sincs hol vagyok és mit akarok az életben.

Önostorozás, önbüntetés

Nem tudom elfogadni a hibáimat.

Beszorulva, bezárva érzed magad

Nem tudom feldolgozni, hogy vége.

Munkahely elvesztése

Nem tudom feldolgozni, hogy vége.

Nem látod az át a helyzetedet

Nem látok tisztán.

Borús gondolatok

Annyira nyomaszt valami, hogy aludni sem tudok.

Hangulatingadozás

Egyszer lent, egyszer fent, végletek közt csapongok.

Pár elvesztése

Nem tudom feldolgozni az elvesztését.

Nehéz emlékek feldolgozása

Balesetem volt, nem tudok túl lenni rajta.

Gyász feldolgozása

Valaki elment, aki fontos volt.

Felelősség hárítása

Nem én vagyok a felelős, másokat hibáztatok.

Nincs öröm az életedben

Ezer okod van rá, hogy örülj, mégsem megy. Elveszett az öröm.

Értéktelennek érzed magad

Ezer okod van rá, hogy örülj, mégsem megy. Elveszett az öröm.

Gyermekkori sérülések

Nehezen bízol senkiben, elhagyatottnak érzed magad.

A körülmények áldozata vagy

Kicsúszott a kezedből az irányítás.

Csak adsz, és nem kapsz, mindenki fontosabb nálad

Mindenki fontosabb nálad. Feladtad magad és elvesztél.

eLŐNYÖK

Mit ad a stresszoldás?

Összekapcsolja az agyféltekék működését

Bekapcsolja a kreatív gondolkodást, a jobb agyféltekét is.

Beindul az életed

Haladni szeretnék és ezért kész vagy tenni is, tudom, rajtam áll!

Megengedő vagy

Megengedem, hogy hibázzak, mert aki próbálkozik, az hibázhat és ebből tanulva fejlődök. Megteremtem örömeim lehetőségét.

Célt, irányt ad életednek

Tudom merre tartok és mit szeretnék kezdeni az életemmel.

Önszeretet

Olyannak szeretem magamat, amilyen vagyok.

Felszabadít

Oldás után felszabadultan érzem magam.

Megérdemled a legjobbat mindenből

Megérdemlem a legjobbat mindenből, mert értékes vagyok.

Tisztábban látod helyzetedet és céljaidat

Végre látom pontosan miben vagyok és mit szeretnék elérni.

Összefogsz magaddal

Számíthatok magamra, odafigyelek érzéseimre, igényeimre.

Harmóniát teremt, beindul a test öngyógyítása

Testem is a gyógyulásomat szolgálja.

Kapcsolatok

Mivel szeretem magam, tudok szeretetet adni és elfogadni is.

Megoldást, lehetőségeket találsz

A kreatív gondolkodással megtalálhatom megoldásaimat.

Elengedés, továbblépés

Továbblépsz és megjelenik az új élet lehetősége.

Felelősségvállalás önmagadért

Királyságom koronáját én viselem és ezt nem adom senkinek.

Megérkezik az öröm az életedbe

Örömteli élet lehetősége.

Értékes vagy

Tudatában vagyok értékeimnek és erőforrásaimnak.

Belső gyermek gyógyítása

Egységben vagyok önmagammal.

Visszakapod az irányítást életed felett

Én irányítom életemet, én hozok döntéseket, és van választásom.

Te vagy életed középpontjában az 1. helyen

Én vagyok az első és legfontosabb az életemben.

SZOLGÁLTATÁSOK

Energiaátalakítás

"Szeretet érintés, mely lélektől lékekig ér"

Létrehozza a változást az energetikában és összekapcsol lélekterveddel, sorsod felvállalásával. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény. Szeretettel.

INFORMÁCIÓ, GYIK

Gyakori kérdések & válaszok

A programot esetenként megelőzi egy 0. alkalom, ami egy 30 perces konzultáció, ami abban segít, hogy meg tudj érkezni és valóban el tudd kezdeni az Önfeltárási folyamatot.​

Érdemes egy belső megengedéssel elindulni, és szélnek ereszteni elvárásainkat azzal kapcsolatban, mi is fog feltárulni előttünk. Szükségünk lesz egy fajta nyitottságra és kiváncsiságra ehhez az utazáshoz.

A konzultációkon professzionális segítő beszélgetés történik, egymással szemben leszünk elhelyezkedve, és ülve zajlik a konzultáció. 

Tisztánlátással, vezetett meditációkkal, energiaátalakítással, mentális megértéssel, összefüggések és új nézőpontok megvilágításával intuitívan végzem munkámat. Megerősítő esszenciákat is alkalmazok a kezeléseken.

Online és személyes formában is kérhető. A 0. és az utolsó alkalom mindig személyes!

Egy alkalommal egy teljes csakra kiolvasása történik, ami oldást is jelent egyben. Az 1. csakrával kezdünk, ami a gyökércsakra és a 7.nél, a koronacsakránál fejezzük be, így felhúzva az energiát a magasabb tudatossági szintreMinden egyes csakrához kapsz egy megerősítő, oldómondatot, és emellett otthoni használatra csakraolajat, melyet egy hétig fogsz alkalmazni az adott terület megtámogatása érdekében.

Kiegészítés: a beszélgetés mellett energiaátalakítás is van, amit ülve végzünk, megérintve az aktuális csakra területeit. Egyes alkalmakon fekve történik a kezelés masszázságyon. Emellett meditációkkal is vezetlek és egyéb eszközöket is alkalmazok adott helyzettől függően, pl: csakraolajok, Bach virágterápiás cseppek, hangtál.

Egy alkalom: 80 perc 

Hetente egyszer, 8 alkalom, 8 héten át, intenzív folyamatban.

Van, amikor kicsit elveszünk, és nem annyira vagyunk jelen az életünkben, nem találjuk benne saját magunkat. Ennek számos megnyilvánulása van. A teljesség igénye nélkül felsorolom az alábbi példákat:

 • döntéseink nincsenek összhangban velünk, előfordul, hogy feladjuk önmagunkat
 • félelmeink visszatartanak az előrehaladástól, pl. félünk belevágni egy számunkra vonzó lehetőségbe
 • nem merjük felvállalni magunkat, az igényeinket, álláspontunkat, érzéseinket, a gondolatainkat, döntéseinket
 • nem vagyunk képesek kiállni magunkért: végül is ki az akiért kiállunk? Ki az az én?
 • olyan énképet építettünk fel magunkról, ami gátol minket, inkább mások véleményét tükrözi rólunk és aminek semmi köze a valósághoz így ez akadályoz minket fejlődésünkben
 • szeretnénk megismerni igaz valónkat
 • szeretnénk megszabadulni romboló szokásoktól
 • másoknak megfelelően cselekszünk, így átadjuk az irányítást és a felelősséget
 • szeretnénk megtudni mi az életfeladatunk.
 • szeretnénk megismerni magunkat, működésünket, belső erőinket és különleges sajátos adottságainkat.

Ára alkalmanként 18000 Ft.

Egyben fizetve 10% kedvezményt adok 2021.02.15-ig: 129600 Ft-ért elérhető, 144000 Ft helyett, ez 14400 Ft kedvezményt jelent!

Egyösszegű befizetéssel tudod érvényesíteni jelentkezésedet és helyedet a programra, 2021. 02. 15-ig  10% kedvezményt adok!

Így tudsz jelentkezni a programra:

Egyeztetünk időpontot a 0. konzultációra 
– Telefonon: +36309621982, vagy
– E-mailben: lilla@biegelbauerlilla.com, vagy az Űrlap kitöltésével a jelentkezés gombra kattintva.

Egyösszegű fizetéssel tudod érvényesíteni helyedet a programra: 129600 Ft átutalásával, ez 10% kedvezményt jelent, ami 14400 Ft-tal kevesebb az eredeti árnál: 144000 Ft: 2021. 02. 15-ig.

Átutalod a teljes díjat, ez azért feltétele a részvételnek, mert így elköteleződsz a teljes folyamat, tehát a tudatosságod magasabb szintre emelése mellett.

Utalási adatok: OTP Bank, Biegelbauer Lilla
11773425-03333529-00000000

gyik

Rajtad áll, hogy mennyit szeretnél a folyamatba beletenni, és mennyire tudod befogadni az új Énképet, elengedni a régit. Ehhez idő kell, és ez mindenkinél teljesen egyedi, ezért érdemes megengedőnek lenni önmagunkhoz. A folyamat mellékhatásaként visszatérhet az életedbe az öröm, az életkedv, és a motiváció. További pozitív hatások is várnak rád. Gyere és tapasztald meg mi rejlik benned valójában! Figyelem! A program nem mindig könnyű és a folyamat valódi változást hozhat az életedbe! (Nem helyettesíti a pszichoterápiát és az orvosi terápiát.)

ISMERD MEG ÖNMAGAD, A SZEMÉLYISÉGEDEN TÚL

Jelentkezés Értékfeltáró Programra

Indulj el valódi Önmagad kibontása felé, és jelentkezz Önfeltáró Programomra! Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! Szeretettel, Lilla

RÓLAM ÍRTÁTOK

Visszajelzések

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim

HA KÉRDÉSED VAN, HÍVJ BÁTRAN!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!