SZOLGÁLTATÁSAIM

Eszköztáram

18 év önismereti tapasztalat áll mögöttem

"Minden sikeresen megoldott helyzet, energiává alakított fájdalom, közelebb visz célodhoz, végül kezedbe adja sorsod irányításának kulcsait.”  Szepes Mária

szuperképességem

Transzformáció

This page is Amazing

A transzformáció átváltozást jelent.

Világunk működését átszövi a változás, a folyamatos átalakulás és éppen ebben vagyok a legjobb. Életemben számtalanszor kellett újra kezdenem, és sokszor változtatnom kellett ahhoz, más eredményre jussak és kiteljesedésem útjára lépjek. Nehézségeimet felhasználtam arra, hogy engem szolgáljanak és fejlődjek általuk. Ezt az igazi változást tudom létrehozni az emberekben, az energetikában, ha megvan bennük a hajlandóság a változásra és ezért hajlandóak erőfeszítést is tenni.

szolgáltatásaim

Eszköztáram

Eszköztáramat az elmúlt 18 évben tanult önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti technikák, pedagógiai módszerek alkotják.  Ezek segítenek feloldani a régi sérüléseket, lerakni generációs mintákat, negatív önromboló hitrendszereket, és felszabadítást, megbocsátást hoznak, feltöltenek életenergiával, önbizalommal.

ESZKÖZTÁRAMBÓL​

Oldás

A megértés kineziológiájával segítek meglátni és feloldani a probléma gyökerét, hogy visszanyerjük a múltban lekötött erőnket, feloldjuk a blokkolt energiát és életerővé alakítsuk.

"Amit belül nem oldunk meg, kívül, mint sors mutatkozik."

ESZKÖZTÁRAMBÓL​

Traszformációs Coaching

Feltárjuk erőforrásainkat és belső kincseinket, önmagunk legjobb verziójává válunk. Átváltozást segítem ezekben a témákban: önfelfedezés, önmagunkra találás, hivatásunk megtalálása, és önmagunknak maradni párkapcsolatunkban.

Fedezd fel Önmagad!

ESZKÖZTÁRAMBÓL

Energiaátalakítás

Létrehozza a változást az energetikában és összekapcsol önmagad legbelső magjával, sorsod vállalásával. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény. A feltétel nélküli szeretet energiájával.

"Szeretet érintés, mely lélektől lékekig ér"

ESZKÖZTÁRAMBÓL​

Tisztánlátó csakraolvasás

"Láttatni a láthatatlant"

A csakraolvasás segít a rálátásban; iránymutatást, konkrét gyakorlati útmutatást ad problémáid megoldására, működési mechanizmusaid feltárására. Általa feltárható az életfeladat, így segítséget kapunk utunk vállalásáért.

KURZUSOK

Önismereti Csoportok

Szeretettel várlak önismereti csoportomba

Csoportmunkában a befektetett energiánk megsokszorozódik, mert közös céllal indulunk el, és ha mindenki egyfelé tart, az egyének ereje összeadódik. A coaching-, meditációs- és stresszoldó technikák hatása intenzívebb és egymást erősítik. Különösen ajánlom azoknak a nőknek, akik egyedül vannak problémáikkal és vágynak egy olyan szeretetteljes közösségbe, mely a lágy női energiákat emeli.

0
KONZULTÁCIÓ

RÓLAM ÍRTÁTOK

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

DOLGOZZ VELEM

Jelentkezés egyéni konzultációra

Indulj el a kiteljesedett Önmagadhoz vezető úton, és jelentkezz egyéni konzultációra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!

”Soha nem kerülünk olyan helyzetbe, amely meghalad bennünket. Minden helyzet, amellyel szembesülünk, az életünk olyan pontján áll elő, amikor képesek vagyunk túllépni rajta és megtalálni azt a gyógyító választ, ami mindenkin segít.”

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!