SZOLGÁLTATÁSAIM

Eszköztáram

Közel 20 év tapasztalata áll mögöttem

"Minden sikeresen megoldott helyzet, energiává alakított fájdalom, közelebb visz célodhoz, végül kezedbe adja sorsod irányításának kulcsait.”  Szepes Mária

szuperképességem

Transzformáció

A transzformáció átváltozást jelent. Gyakran már a szó is stresszt vált ki, s ez érthető, mert szeretnénk, ha az életünkben minden ugyanolyan maradna. Világunk működését átszövi a változás, a folyamatos átalakulás és én éppen ebben vagyok a legjobb. Életemben számtalanszor kellett újra kezdenem, és sokszor változtatnom kellett ahhoz, más eredményre jussak és kiteljesedésem útjára lépjek. Nehézségeimet felhasználtam arra, hogy engem szolgáljanak és fejlődjek általuk. Ezt az igazi változást tudom létrehozni az emberekben, az energetikában, ha megvan bennük a hajlandóság a változásra és ezért hajlandóak erőfeszítést is tenni.

szolgáltatásaim

Eszköztáram

Eszköztáramat az elmúlt kb. 20 évben tanult önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti technikák, pedagógiai módszerek alkotják.  Ezek segítenek feloldani a régi sérüléseket, lerakni generációs mintákat, negatív önromboló hitrendszereket, és felszabadítást, megbocsátást hoznak, feltöltenek életenergiával, önbizalommal.

Minden egyes konzultáció teljesen egyedi és személyre szabott, attól függően, hogy az adott helyzetben mi a leghatékonyabb. Szeretettel, a legtisztább forrásból merítve közvetítem azt az információt, ami a haladáshoz vezetheti el azt, aki valóban változni szeretne.

SZOLGÁLTATÁSOK

Kineziológia oldás

"Amit belül nem oldunk meg, kívül, mint sors mutatkozik."

A megértés kineziológiájával segítek meglátni és feloldani a probléma gyökerét, hogy visszanyerjük a múltban lekötött erőnket, feloldjuk a blokkolt energiát és életerővé alakítsuk.

SZOLGÁLTATÁSOK

Traszformációs Coaching

Fedezd fel Önmagad!

Feltárjuk erőforrásainkat és belső kincseinket, önmagunk legjobb verziójává válunk. Átváltozást segítem ezekben a témákban: önfelfedezés, önmagunkra találás, hivatásunk megtalálása, és önmagunknak maradni párkapcsolatunkban.

SZOLGÁLTATÁSOK

Energiaátalakítás

"Szeretet érintés, mely lélektől lékekig ér"

Létrehozza a változást az energetikában és összekapcsol önmagad legbelső magjával, sorsod vállalásával. Konzultációval egybekötött érintés, igazi lélekélmény. A feltétel nélküli szeretet energiájával.

SZOLGÁLTATÁSOK

Léleküzenet csakraolvasás

"Láttatni a láthatatlant"

A csakraolvasás segít a rálátásban; iránymutatást, konkrét gyakorlati útmutatást ad problémáid megoldására, működési mechanizmusaid feltárására. Általa feltárható az életfeladat, így segítséget kapunk utunk vállalásáért.

PROGRAMOK

Önismereti Programok

Szeretettel várlak női önismereti csoportomba

Csoportmunkában a befektetett energiánk megsokszorozódik, mert közös céllal indulunk el, és ha mindenki egyfelé tart, az egyének ereje összeadódik. A coaching-, meditációs- és stresszoldó technikák hatása intenzívebb és egymást erősítik. Különösen ajánlom azoknak a nőknek, akik egyedül vannak problémáikkal és vágynak egy olyan szeretetteljes közösségbe, mely a lágy női energiákat emeli.

TÉMÁIM, SPECIALITÁSAIM

Iránymutatás az alábbi témákban

RÓLAM ÍRTÁTOK

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

Jelentkezés egyéni konzultációra

Indulj el az Önmagad felé vezető úton és jelentkezz egyéni konzultációra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.
Szeretettel kísérlek a változás útján.

”Soha nem kerülünk olyan helyzetbe, amely meghalad bennünket. Minden helyzet, amellyel szembesülünk, az életünk olyan pontján áll elő, amikor képesek vagyunk túllépni rajta és megtalálni azt a gyógyító választ, ami mindenkin segít.”

Chuck Spezzano​

ÁRAK

Tiszteletdíjak

Az önmagunkba befektetett energia többszörösen megtérül. Több szinten hozom létre a transzformációt, amit segít a valódi változás elérésében. Van lehetőségünk megváltani a sorsunkat, feloldani a régi mintákat és új utat választani önmagunk számára!

Online & Személyes

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
| 60 perc |

teljes eszköztár
15 000 Ft

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
| 90 perc |

teljes eszköztár
20 000 Ft

ENERGetikai
transzformáció
| 90 perc |

konzultációval egybekötött energetikai kezelés 20 000 Ft
hamarosan

Óradíjam egységesen: 15000 Ft.

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

fejlődj velem!

Kapcsolat

Online és személyes egyéni konzultáció


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.


Budapest

1164 Budapest, Bíztató út 11.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!