LÉLEKKAPCSOLAT

Intuíció

Lelkünk suggallatai által világosabban láthatjuk meg valódi céljainkat és Önmagunkat. Olyan rálátást ad, amivel a dolgok mögé nézhetünk, és ez a tudás segít feloldani a megrekedéseket, a múlt eseményei más fénybe kerülnek, az elengedés felszabadulást hoz.

BEVEZETÉS

Intuíció, a lélek üzenete

Intuíciónk abban segít, hogy lelkünkhöz kapcsolódva – önazonosan – éljünk és olyan döntéseket hozzunk ami összhangban van belső világunkkal, így járhatunk a saját utunkon. A lélek útja támogatott út.

A lélek üzeneteit intuitívan érzékelhetjük, megérzésként, sugallatként. Ezt az extra szenzitív érzékelést másképpen intuíciónak is nevezzük. Az intuíció a 6. csakra energiaközpontjához tartozik, a keleti kultúrákban harmadik szemnek nevezik. 

Amikor ez a terület aktív, megnyílnak az érzékelés magasabb szintjei, tehát a tisztánérzés, tisztánlátás, tisztántudás, tisztánhallás csatornája. 

Ezt a 4 csatornát használom lélekemelő munkám során. A tiszta érzékelést kombinálva alkalamazom coaching kérdésekkel, családállítással, kineziológiai oldásokkal, így abban segítelek, hogy megtaláld a saját válaszaidat és feloldjuk a tuatalatti blokkokat.

Amikor ilyen tiszta energiával és információkkal dolgozunk, ezek abban támogatnak téged, hogy új nézőpontba kerülj, egy magasabb szintű rálátást kapj, és ezáltal megértést is, ami segít elengedni a múlt nehézségeit. Magasabb nézőpontból megláthatjuk azt is, hogy életünk történéseiből kirajzolódhatnak életfeladataink. Rálátva belső értékeinkre, elakadásainkra és működési mechanizmusokra, lehetőségünk lesz megoldani és változtatni, másképp csinálni.

Magasabb szintű érzékeléssel a nehézségeinkben is megláthatjuk a rejtett üzenetet, a tanítást, ami segít a továbblépésben.

Csak azt tudjuk megoldani, ami fejön a tudatalattiból a tudatos szintre. Ezért van az, hogy tényleg örülni lehet annak, ha egy negatív helyzet által feljönnek az elfojtott, lenyomott érzések, mert ekkor már nem a mélyből irányítanak tudattalanul, hanem láthatóvá válva lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük őketEzért fogalmazta meg sok tanító: „Minden értünk történik.”

A tiszta érzékelés nem egy különleges képesség, minden embernek van ilyen „látása”, különböző mértékben. Gyermekkorában mindenki „lát” és tisztán érzékel, de egy idő elteltével ez legtöbbször lezárjuk, mert olyan sok inger ér minket, hogy nehéz vele együttélni, van aki számára félelmetes, és előfordul, hogy szüleink is érvénytelenítik látásunkat, ami annyira fájdalmas gyermekként, hogy sokan lezárják ezt a képességet, minthogy újra elutasítsák, vagy kirekesszék őt.

A képességem nyílása kineziológiai oldások közben történt, egyre több választ láttam előre még mielőtt ki lett mondva. Nem értettem mi történik, hogy „mi a baj velem”, s megtudtam, hogy ez a tisztán érzékelés, ami felszínre jött. 

Szerettem volna többet látni, hogy ügyfeleimet még jobban segítsem a jobb élet felé, szerettem volna látni és láttatni azt, amire más nem lát rá hétköznapi módon. 

Magántanárral 2 évig csiszoltam ezt a képességet, míg láthatóvá váltak a nehézség mögötti okok, és azok magasabbrendű tanítása is. Mert minden értünk történik, a nehézségek által is csak fejlődünk. Láthatóvá váltak a kapcsolati dinamikák, működési mintázatok, szülői minták, és a megoldási lehetőségek, kiutak is, és ez felszabadítható egy-egy nehéz helyzetből. Látható a generációs mintázat, mely gyakran gátol minket haladásunkban, mert esetleg más ősünk sorsát éljük újra. Mindez nem csak látható, hanem feloldható, amikor az egyén belül készen áll az elengedésére – én ezt a folyamatot támogatom. Érzékelem az emberek érzéseit, és a test energetikájában elakadt áramlást.

A beszélgetés felkészít az elengedésre, mert amit megértesz, azt már könnyebben tudod elengedni. 

Az energiakezelés feloldja az adott témához kapcsolódó testben létrejött blokkokat, amik gátolják a szabad energiaáramlást.  Inzuícióm segítségével egyéni megerősítéseket, oldómondatokat csatornázok le, ami szintén oldja az elakadásokat.

Az intuíció, ráhangolódás általi üzenetközvetítés abban segít, hogy visszatalálj Önmagadhoz, a  lelkeddel való egységhez. 

Tiszta csatornaként közvetítem az információt, gyógyító energiát és  bölcsességeket adok át egyéni helyzetekre, hogy visszatalálj utadra, továbblépj a megrekedésekből, elindulhass a gyógyulás, és a lelki fejlődésed útján.

Szeretetkapcsolat, mely lélektől lékekig ér

“A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert amikor bennünket elküldtek, az útrabocsájtó Hatalom így szólt: Rád bízok minden embert külön, kivétel nélkül mindenkit, segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy mint magadra, és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senki se tiltja, de jaj neked, ha magadnak tartod. Elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért aki veled él, s el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tiéd.”

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!