A felemelkedés számomra a tudat, az energiaszint felemelkedését jelenti egy magasabb szintre, ahonnan egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünkre.

Talán abban megegyezhetünk, hogy csak egy olyan dolog képes felemelkedni, ami könnyű, ami nem tartja magában sok nehézséget.

Életfeladataink beteljesítése, egy saját életút kibontakoztatása hosszú – egy életet igénylő – és nem mindig könnyű folyamat.

Azokat a nehézségeket, melyek kibontakozásunk útjában állnak, valójában azért kapjuk, hogy a bennünk tudatalattiba került tartalmak, – melyek azonos frekvencián vannak a külső akadállyal – felszínre jöjjenek, feloldódhassanak. És így tudatos szintre kerülve dolgozhassunk velük.

 

Az élet így folyamatában tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre. Mindig azt a feladatot tárják elénk, amivel dolgunk van. A kihívások által folyamatosan fejlődünk, mert valami többet akarnak kihozni belőlünk, azt, amire születtünk, de mi  sokszor be akarjuk érni kevesebbel. Az Élet egy olyan szintre szeretne eljuttatni, amit még nem ismerünk, és az ismeretlen sokszor félelmetes, ezért nem merünk ugrani.

Mindig pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum. De ezzel mi nem mindig értünk egyet, mert mi mást ítélünk fontosabbnak, és mi szeretnénk irányítani, kontrollálni mindent. Így sokszor vagy feladjuk magunkat azt mondva: “jó ez így, ahogy van!” pedig tudjuk belül, hogy nem jó! vagy épp akarattal kierőltetünk olyan dolgokat, aminek még nem jött el az ideje.

Egy idő után, mikor már rengeteg megérzést, és külső jelzést, – ami addig a változtatásra szólított fel – elnyomunk, és mi még mindig nem tesszük meg, ellenállunk, és akkor hirtelen az Élet látszólag kiveszi a kezünkből az ügyet, és belelök egy-egy nehéz megtapasztalásba. Innen viszont már sokkal nehezebb áthidalni azt a mélységet, ami keletkezik aközött ahol vagyunk és ahol kellene lennünk. Szinte képtelennek érezzük magunkat ekkora ugrásra, a változásra, és megrekedünk. Ilyenkor nagyon jól jön egy igazi segítő, aki visszaterel arra a számodra kijelölt arany középútra, amin tovább tudsz menni majd egyedül is, de ezeket a változtatásokat, hogy visszatalálj az utadra, neked kell megtenned. És kérhetsz segítséget ebben!

Nem kell megvárnod, míg az élet lép, mert VAN szabad akaratod! Te is léphetsz. Minden pillanatban dönthetsz másképp! De sokszor nem látsz megoldási lehetőségeket, mert az ellenállás miatt annyira beszűkült a tudatod, hogy nem kreatív módben, hanem stresszben reagál. Ilyenkor érdemes először megérkezni és elengedni az ellenállást azzal szemben, ami VAN, ezután lehet más nézőpontok után kutatni. Én abban tudlak még segíteni, hogy új nézőpontokat és összefüggéseket tárjunk fel, és megtanítsalak arra, hogyan kapcsolódj magadhoz! Így jobban meghallhatod a figyelmeztetéseket, láthatod az intő jeleket, mielőtt még kihúzzák alólad a talajt, és te mondod majd, hogy: itt az idő változtatni!

Ezt jelenti a belső egység, hogy a személyiséged és a lelked EGY ÚTON JÁR. Egyre többször kapcsolódsz Önmagadhoz, meghallod a lelked hangját, és követed az útmutatását.

Valójában ez történik minden egyes kezelésben, konzultációban. Összekapcsolom a személyiségedet a saját lelkeddel. Ami egyszerre megnyugtató, felszabadító érzés, mint amikor megérkezel egy helyre, ahová mindig is vágytál. Mert megérkezel magadba.

 

És ha szeretnéd jobban megismerni magad, szándékod szerint egyre közelebb kerülsz belső világodhoz, kincseidhez, vágyaidhoz, életfeladataidhoz. Elkezded élni azt az életet, amiért jöttél. És ez a felemelkedést hozza magával, csendesen, folyamatában. Ez nem egyik pillanatról a másikra történik és nem kíséri tűzijáték! Csak észreveszed, hogy a belső változásaidra az Élet reagál és új helyzeteket hoz, amik tele vannak pozitív csalódásokkal.

 

Könnyítésről. Ha úgy képzeljük el magunkat mint egy kristály, akkor tudjuk, hogy ennek a tiszta állapota az, amit felemelkedettnek mondunk. De ha bennünk vannak zárványok, melyek elakadt energiablokkok, akkor azzal nem tud átvilágítani rajtunk a fény. Itt ott megtörik. Ezeket szabadítjuk fel, lépésről lépésre. Nem mindet és nem azonnal. Mindig csak azt, aminek az elengedésére készen állsz. Jön egy helyzet, aktiválódik benned az egyik zárvány, ami egy rezgésen van azzal a külső dologgal és ott tud gyógyulni, ott feljön a tudatos szintre és akkor tud gyógyulni! Nem szabad visszanyomni a tudattalanba, mert a tudatos szinten lehet vele dolgozni.

 

Az elakadt energiát átalakítjuk éltető erővé, és a benne lekötött energia felszabadul​. Ehhez sokféle eszköz áll rendelkezésre. Például: elsajátítod azt az új nézőpontot miszerint: minden érted van, és ennek fényében megkeresed a nehézséget másképp, miért jó neked. Technikákat kapsz, eszközöket, hogy tudj továbbmenni egyedül is az utadon. És te folytatod.

Én csak egy ideig kísérlek, biztatlak és arra a pontra szeretnélek eljuttatni, ahol egyedül is tudsz továbbmenni. Mert valójában Te képes vagy rá! Egyedül is meg tudod oldani az életedet! Csak nem mindig látjuk ezt.

Ebben támogatlak. Szeretettel, Lilla

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebook-on
Megosztás itt: email
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!