Egyéni konzultáció
Szeretnél visszatalálni a saját utadra? Szeretnéd letenni nehézségeidet és tovább lépni? Mindezt megtalálhatod, gazdag önismereti eszköztárammal, intuitív, felszabadító erővel támogatlak utadon.
IDŐPONT FOGLALÁS

BEMUTATÁS

Mi történik a konzultáción?

Az egyéni konzultációk célja, hogy felszabadítson nehézségeid alól és megtaláld tovább haladásod kulcsát.

Segít letisztázni a fejedben lévő zavarokat, megértést ad, tisztánlátást, magasabb nézőpontokat és összefügéseket tár fel élethelyzeteddel, problémáddal, múltaddal kapcsolatban, amit így könnyebb elengedni. Megoldási lehetőségeket tárunk fel, cselekvési tervet készítünk. A konzultáció nem tud cselekedni helyetted, a felismert új úton a lépéseket neked kell megtenni, ehhez kapsz támogatást.

Célom, hogy a lelki, érzelmi, gondolati, hitrendszeri, és generációs nehézségek felszabadításával megkönnyebbülj, emelkedj, és saját utadra lelj, képessé válj önmagad támogatására, egy önazonos élet kialakítására.

Ez egy esély, egy lehetőség azoknak, akik tényleg változtatni szeretnének, és hajlandóak szembenézni problémáikkal.

Klienseim így fogalmazták meg: „felszabadulás, biztonság, szemléletváltás, magas szintű törődés, mély önismeret, lélekkapcsolat, kiteljesedés.”

Kiteljesedni lelkeddel összhangban lehet, ezért érdemes felismerni lelked üzeneteit, melyek múltadba, nehézségeidbe vannak rejtve, de megértés híján nehéz eligazodni rajta.

Ha döntéseidet a múlt fájdalmai mentén hozod tudattalanul, akkor a fájdalom egy másik valóságba visz, ahol a beszűkült tudat bezár, és nem képes megoldást, lehetőségeket látni.

Ezt nyitjuk, nézőpontot váltunk, megtanulsz visszakapcsolódni Önmagadhoz, a jelen pillanathoz, megnyílsz és elkezded látni a lehetőségeket és a kiutat. Döntéseid összhangba kerülnek veled és kialakul egy önazonos élet.

Az önazonosság alapja az önszeretet, ami azt jelenti, hogy magadat is azok közé sorold, akiket szeretsz. Ehhez a megbocsátáson át vezet az út.

Szeretettel kísérlek ebben a személyre szabott folyamatban, ahol felemelő erő, biztonság, tiszta intuíció, mélység, és a feltétel nélküli szeretet átalakító ereje van jelen.

Fordítsd javadra életed nehézségeit!

SZEMÉLYRE HANGOLT

Konzultációk

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS

Útmutatás, oldás

Segít tisztán látni helyzetedet. Új nézőpontot ad a megértéshez. Segít megtalálni, feloldani problémád okát, hogy saját utadat járhasd.

LÉLEKÉLMÉNY

Lélekérintés, útmutatással

Célt állítunk, tisztítjuk a múltbeli lenyomatokat, blokkokat a test energetikai szintjén. Feltölődés pozitív energiával. 30 perces konzultációval egybekötve.

MÉLY, FELTÁRÓ, FELTÖLTŐ

Útmutatás, oldás, energia

Mélyebb oldás, egy téma alapos kibontása, oldása, magasabb nézőpontok és összefüggések meglátása, haladás. Teljes energetikai rendezés.

EGYÜTT FEJLŐDÉS

Összhang, harmónia

Konfliktusokat oldunk, a különböző érzések, nézőpontok megértésre kerülnek, oldjuk a családrendszert, hogy kialakuljon egy harmonikusabb élet.

EGYÜTT FEJLŐDÉS

Együtt egy cél felé haladunk

Páros konzultáció, ahol mindkét fél elmondhatja egy elfogadó térben a problémáját, elfogadásra kerülnek az érzelmek, egyeztetjük a szükségleteket, igényeket.​

ELŐNYÖK, ERŐSSÉGEIM

Mit ad a közös munka?

Kapcsolódj Magadhoz!

„Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.“

RÓLAM

Vélemények

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom írásom és kívánom, hogy mindenki javára váljon

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.
5-ös kapucsengő

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!