Egyéni konzultáció
Szeretnél visszatalálni a saját utadra? Szeretnéd letenni nehézségeidből és tovább lépni? Mindezt megtalálhatod a közös munkában, gazdag önismereti eszköztárral, intuitív erővel támogatlak utadon.
IDŐPONT FOGLALÁS

BEMUTATÁS

Mi történik a konzultáción?

Az egyéni konzultációk célja, hogy felszabadulj nehézségeid alól, és megtaláld tovább haladásod kulcsát.

Segít letisztázni a fejünkben lévő zavarokat, megértést ad, tisztább látást, magasabb nézőpontokat és összefügéseket tár fel élethelyzeteddel, problémáddal, múltaddal kapcsolatban, melyet így könnyebb elengedni. Megoldási lehetőségeket tárunk fel, cselekvési tervet készítünk. A konzultáció nem tud cselekedni helyetted, a felismert új úton a lépéseket neked kell megtenni, ehhez kapsz támogatást.

Célom, hogy a lelki, érzelmi, gondolati, hitrendszeri, és generációs nehézségek felszabadításával a saját utadra lelj és ezt az utat járd, önazonosan.

Ez egy lehetőség azoknak, akik tényleg változtatni szeretnének, és hajlandóak szembenézni önmagukkal.

Klienseim így fogalmazták meg: „felszabadulás, biztonság, szemléletváltás, magas szintű törődés, mély önismeret, lélekkapcsolat, kiteljesedés.”

Kiteljesedni csak lelkeddel összhangban lehet, ezért érdemes felismerni lelked üzeneteit, melyek élethelyzeteidbe, nehézségeidbe vannak rejtve, de megértés híján, más nézőpont nélkül nehéz eligazodni rajta.

Ha döntéseidet a múlt fájdalmai mentén hozod tudattalanul, akkor a fájdalom egy másik valóságba visz, ahol a beszűkült tudat bezár, és nem képes megoldást, lehetőségeket meglátni, holott ott van a lehetőség.

Nyitunk, nézőpontot váltunk, a konzultáció esélyt ad, hogy visszakapcsolódhass Önmagadhoz, a jelen pillanathoz, megláthatod a lehetőségeket és kiutat. Döntéseid összhangba kerülnek veled és kialakul egy önazonos élet.

Az önazonosság alapja az önszeretet, ami azt jelenti, hogy magadat is azok közé sorold, akiket szeretsz. Ehhez a megbocsátáson át vezet az út.

Szeretettel kísérlek személyre szabott folyamatban, ahol felemelő erő, biztonság, intuíció, mélység, és a szeretet átalakító ereje van jelen.

Fordítsd javadra életed nehézségeit!

SZEMÉLYRE HANGOLT

Konzultációk

MENTÁLIS MEGÉRTÉS

Intuitív coaching

Saját utadat járd

Segít tisztán látni helyzetedet. Új nézőpontot, rálátást ad a megértéshez. Segít megtalálni problémád gyökerét, hogy saját utadat járhasd.

ENERGETIKAI RENDEZÉS

Energiarendezés

Lélekélmény

Célt állítunk, tisztítjuk a múltbeli lenyomatokat, blokkokat a test energetikai szintjén. Feltölődés pozitív energiával. 30 perces konzultációval egybekötve.

SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Egyéni mély konzultáció

Visszavezet magadhoz

Egy téma mélyebb kibontása, nyitása, magasabb nézőpontok és összefüggések meglátása. Megértés - elengedés - megújulás.

ELŐNYÖK, ERŐSSÉGEIM

Mit ad a közös munka?

Kapcsolódj Magadhoz!

„Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.“

RÓLAM

Vélemények

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom írásom és kívánom, hogy mindenki javára váljon

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.
5-ös kapucsengő

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!