SZOLGÁLTATÁSOM

Egyéni konzultáció

Újítsd meg a kapcsolatot Önmagaddal egy mélyebb szinten. Ezen a felfedezőúton új kincsekre bukkanhatsz magadban, és olyan dolgokra nyerhetsz rálátást, ami által rájössz, hogy sokkal több van benned, mint gondoltad! Elkísérlek az Önmagad legragyogóbb verziójához vezető úton, színes személyiségemmel, gazdag eszköztárammal támogatlak, szeretettel:

Jelentkezés egyéni konzultációra

Indulj el az Önmagadhoz vezető úton, és jelentkezz egyéni konzultációra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot! Szeretettel kísérlek az átalakulás útján.

szuperképességem

Transzformáció

A transzformáció átváltozást, átalakulást jelent. Gyakran már a változás szó is stresszt vált ki, s ez érthető. Sokszor a jól ismert rossz is biztonságosabbnak tűnik, mint az ismeretlen új. Világunk működését átszövi a változás, a folyamatos átalakulás és én épp ebben vagyok a legjobb. Életemben számtalanszor kellett újrakezdenem, és sokszor változtatnom kellett ahhoz, más eredményre jussak és kiteljesedésem útját járhassam. Hiszem, hogy az élet értem van, ezért nehézségeimet javamra fordítom és ezek fejlődésemet szolgálják. Ezt a transzformáló szeretet erőt tudom átadni, és létrehozni a változást a test-lélek-szellem szintjén.

BEMUTATÁS

Mi az egyéni konzultáció?

A konzultáció egy olyan segítő beszélgetés, mely professzionális keretek között támogat abban, hogy képessé válj megoldani problémáidat, és megvalósítsd céljaidat. Az elakadt élethelyzeteket segít  kibontani, új perspektívába helyezni és feloldani. A saját mély felismeréseid, a tudatos szintre hozott tudattalan transzformáló hatása felbecsülhetetlen. Képességemmel segítek láttatni tisztán a helyzetedet és felderíteni elakadásod okát, annak megoldását, gyakorlati lépésekkel felépítve. Ez a folyamat egy  átalakulás-kísérés, ahol elindulva a jelen helyzetből kiteljesedésed felé vezet, a megoldásokra fókuszál és eközben feltárja és feloldja az akadályokat. Információkat kapsz magadról, működésedről, erősségeidről, rejtett képességeidről. Rengeteg eszköz áll rendelkezésemre ahhoz, hogy az elakadt energiát felszabadítsuk. Mégis a legfontosabbnak azt tartom, hogy megtanítsalak arra, hogyan kapcsolódj magadhoz, hogyan hagyatkozz magadra, ezzel visszaadva kezedbe az önbizalmat, az irányítást és a felelősséget. Minden konzultáció teljesen egyedi és személyre szabott. Azt kapod, amire az adott pillanatban a legnagyobb szükséged van, ami leghatékonyabban vezet vissza Önmagadhoz. Itt olvashatod ügyfeleim visszajelzéseit. A közös munkát a mélység, igazság, és a transzformáló szeretet ereje hatja át. Szeretettel kísérlek ezen a csodálatos úton.

"Kapcsolódj magadhoz és válj önmagad legragyogóbb verziójává!"

RÓLAM ÍRTÁTOK

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

TÉMÁIM, SPECIALITÁSAIM

Iránymutatás az alábbi témákban:

”Soha nem kerülünk olyan helyzetbe, amely meghalad bennünket. Minden helyzet, amellyel szembesülünk, az életünk olyan pontján áll elő, amikor képesek vagyunk túllépni rajta és megtalálni azt a gyógyító választ, ami mindenkin segít.”

Chuck Spezzano​

ÁRAK

Tiszteletdíjak

Az önmagunkba befektetett energia többszörösen megtérül. Több szinten hozom létre a transzformációt, ami segít a valódi haladás elérésében. Van lehetőségünk megváltani a sorsunkat, feloldani a régi mintákat és új utat választani önmagunk számára! Ebben támogatlak az egyéni konzultáción.

Online & Személyes

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
| 60 perc |

teljes eszköztár
15 000 Ft

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
| 90 perc |

teljes eszköztár
20 000 Ft

ENERGetikai
transzformáció
| 90 perc |

konzultációval egybekötött energetikai kezelés 20 000 Ft
hamarosan

Óradíjam egységesen: 15000 Ft.

szolgáltatásaim

Eszköztáram

Eszköztáramat az elmúlt közel 20 évben tanult önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti technikák, pedagógiai módszerek alkotják.  Ezek segítenek feloldani a régi sérüléseket, lerakni generációs mintákat, negatív önromboló hitrendszereket, és felszabadítást, megbocsátást hoznak, feltöltenek életenergiával, hittel, önbizalommal.

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

fejlődj velem!

Kapcsolat

Online és személyes egyéni konzultáció


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.


Budapest

1164 Budapest, Bíztató út 11.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!