SZOLGÁLTATÁSAIM

Egyéni konzultáció

Újítsd meg a kapcsolatot Önmagaddal egy mélyebb szinten. Ezen a felfedezőúton új kincsekre bukkanhatsz magadban, és olyan dolgokra nyerhetsz rálátást, ami ráébreszt arra, hogy sokkal több van benned, mint gondolod. Szeretettel kísérlek az Önmagad legragyogóbb verziójához vezető úton, színes személyiségemmel, gazdag eszköztárammal és transzformáló erőmmel támogatlak:

DOLGOZZ VELEM

Jelentkezés egyéni konzultációra

Indulj el az Önmagadhoz vezető úton, és jelentkezz egyéni konzultációra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot! Szeretettel kísérlek, támogatlak utadon.

szuperképességem

Transzformáció

A transzformáció átváltozást, átalakulást jelent. Gyakran már a változás szó is stresszt vált ki, s ez érthető. Sokszor a jól ismert rossz is biztonságosabbnak tűnik, mint az ismeretlen új. Világunk működését átszövi a változás, a folyamatos átalakulás és én épp ebben vagyok a legjobb. Életemben számtalanszor kellett újrakezdenem, és sokszor változtatnom kellett ahhoz, más eredményre jussak és kiteljesedésem útját járhassam. Hiszem, hogy az élet értem van, ezért nehézségeimet javamra fordítom és ezek fejlődésemet szolgálják. Ezt a transzformáló erőt tudom átadni, és létrehozni a változást a test-lélek-szellem szintjén a konzultációkban, és energiakezelésekben.

BEMUTATÁS

Mi az egyéni konzultáció?

A konzultáció egy olyan segítő beszélgetés, mely professzionális keretek között támogat abban, hogy képessé válj megoldani problémáidat, és megvalósítsd céljaidat. Minden konzultáció teljesen egyedi és személyre szabott. Azzal dolgozom, ami a leghatékonyabban vezet vissza Önmagadhoz. Az elakadt élethelyzeteket segít  kibontani, új perspektívába helyezni és feloldani. A saját mély felismeréseid, a tudatos szintre hozott tudattalan transzformáló hatása felbecsülhetetlen. Segítek láttatni tisztán a helyzetedet és felderíteni elakadásod okát, annak megoldását, gyakorlati lépésekkel felépítve. Ez a folyamat egy  átalakulás-kísérés, ahol elindulva a jelen helyzetből kiteljesedésed felé vezet, a megoldásokra fókuszál és eközben feltárja és feloldja az akadályokat. Információkat kapsz önmagadról, működésedről, erősségeidről, rejtett képességeidről. Rengeteg eszköz áll rendelkezésemre ahhoz, hogy az elakadt energiát felszabadítsuk. Mégis a legfontosabbnak azt tartom, hogy megtanítsalak arra, hogyan kapcsolódj magadhoz, hogyan hagyatkozz magadra, ezzel visszaadva kezedbe az önbizalmat, az irányítást és a felelősséget. Itt olvashatod ügyfeleim visszajelzéseit. A közös munkát a mélység, igazság, és a transzformáló szeretet ereje hatja át. Szeretettel kísérlek ezen a csodálatos úton.

"Kapcsolódj magadhoz és válj önmagad legragyogóbb verziójává!"

TÉMÁIM, SPECIALITÁSAIM

Iránymutatás az alábbi témákban:

RÓLAM ÍRTÁTOK

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

ÁRAK

Tiszteletdíjak

Az önmagunkba befektetett energia többszörösen megtérül. Több szinten hozom létre a transzformációt, ami segít a valódi haladás elérésében. Van lehetőségünk megváltani a sorsunkat, feloldani a régi mintákat és új utat választani önmagunk számára! Ebben támogatlak az egyéni konzultáción.

Online & Személyes

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
| 80 perc |

személyre szabott oldás
teljes eszköztár
18 000 Ft

lélekkapcsoló
energiarendezés
| 80 perc |

konzultációval egybekötött energetikai kezelés 18 000 Ft

önfeltáró 9 ALKALMAS program
| 9* 80 perc |

teljes eszköztár
18 000 Ft / alkalom előre fizetve
egyben fizetve 144000 Ft
új

“Nem kél olyan vágy benned, melyhez ne kelne erő is benned valóra váltani. Meglehet, hogy azért meg kell dolgoznod érte.”

Richard Bach

szolgáltatásaim

Eszköztáram

Eszköztáramat az elmúlt 18 évben tanult önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti technikák, pedagógiai módszerek alkotják.  Ezek segítenek feloldani a régi sérüléseket, lerakni generációs mintákat, negatív önromboló hitrendszereket, és felszabadítást, megbocsátást hoznak, feltöltenek életenergiával, hittel, önbizalommal.

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom írásom, hogy mindenki javára váljon

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

fejlődj velem!

Kapcsolat

Online és személyes egyéni konzultációk


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!