KÉPZÉSEK

Önismereti Képzések
& Programok

"Minden erőtök az összefogásban rejlik"

Csoportmunkában befektetett energiánk megsokszorozódnak, közös céllal indulunk el, és ha mindenki egyfelé tart, az egyének ereje összeadódik. A coaching-, meditációs- és stresszoldó technikák hatása intenzívebb és egymást erősítik. Különösen ajánlom azoknak, akik egyedül küzdenek problémáikkal és egy szeretetteljes közegbe vágynak., ahol biztonságban, segítséggel megbirkózhatnak kihívásaikkal.

INTENZÍV ÖNISMERETI PROGRAM

Arany Életút Program

Mire építettük életünk alapjait?

Alapképzésem lényege az elmúlt másfél év közel 1000 egyéni konzultációinak tapasztalatát gyűjti egy csokorba. Észrevettem, hogy minden egyéni kezelést ugyanazoknak az alaptételeknek a helyreállításával kezdünk el, ezért úgy döntöttem ezt az alap tudást közkinccsé teszem, mert nagyon fontosnak tartom, hogy mire építjük fel az életünket. Biztos alapokról jól el tudunk indulni vágyaink, céljaink, kiteljesedésünk felé.

Mi a célja?

Ez a képzés feldolgozza az alábbi kérdéseket, témákat: - ki vagyok én? - "én"bizalom, önbizalom, öntisztelet - Én vagyok az első helyen az életemben, s ez nem önzés! - "én"határaim, jogom van megvédeni magam, kommunikálni igényeimet és kiállni magamért Eszközeim a folyamatban: coaching, stresszoldás, meditációk, vizualizációk, tisztánlátás.

Mit ad a képzés?

- magabiztosságot
- közelebb hoz önmagadhoz és ez a legfontosabb kapcsolat, melyet ápolnunk kell!
- tudod hol vagy az életedben és merre tartasz
- tudod, hogy miért!
- ismered mozgatórugóidat
- összefogsz magaddal!
Eszközök, melyeket ad: munkafüzet, hanganyagok, videók, élő bejelentkezések, kérdezési lehetőség.

Kezdés: folyamatosan indul.

ÚJ ÖNISMERETI KÉPZÉS SZEMÉLYESEN & ONLINE

Fedezd fel Önmagad!

Szeretettel várlak önismereti képzésemre

Minden hónapban egy-egy előre meghatározott téma köré épül fel a program, melynek célja belső erőforrásaink és kincseink feltárása. Online formában is elérhető lesz hamarosan!

ÚJ CSOPORT

Női Csoport

Szeretettel várlak Női önismereti csoportomba

Női csoportom célja: Női minőségünk kiteljesedettebb megélése; a befogadó, lágy női energiák magasabb szintre emelése. Kulcsszavak: lágyság, finomság, nyugalom, szeretetteljes befogadás. Ebben segítségünkre lesznek módszereim: vezetett meditációk, coaching, művészet eszköztára, intuitív jelenlét, csoportos oldás; és a legfontosabb eszközöm tisztánlátásom.
Várható indulás: 2020. szeptember

ÚJ KÉPZÉS

"A Nő hét útja" képzés

Szeretettel hívlak a Női kiteljesedésünk útjának misztériumába

Hét Női archetipus beavató útja ez a képzés, melynek során magasabb Női minőségeinkhez kapcsolódva, önmagunkra, lelkünk vezetésére hagyatkozva haladunk őseink útján. Kapcsolódunk legmélyebb rétegeinkhez, őserőnkhöz. Női csoportom a befogadó, lágy női energiákat emeli magasabb szintre.
Várható indulás: 2020. szeptember

ÖNISMERETI CSOPORT

Fedezd fel Önmagad!

Önismereti Program indul Budapesten

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ: +36 30 962 1982

Felfedezőútra indulunk, feltárjuk belső kincseinket. Megnézzük jelenleg hol, milyen élethelyzetben vagyunk és hová tartunk. Céljainkat tárjuk fel és megkeressük mozgatórugóinkat. Mit jelent az önbecsülés, öntisztelet? Mennyire tiszteled meg magadat azzal, hogy a véleményedre adsz, és a saját utadat járod? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ önismereti programsorozaton, ahol minden hónapban egy új témát bontunk ki az önfelfedezés jegyében. Eszköztárunkban megtalálható a coaching, meditáció, stresszoldás és a művészet ereje, hogy kérdéseinkre a legtisztább válasz érkezzen, lényünk legmélyéről. Gyere, tarts velem ezen a felfedezőúton, elkísérlek önmagad legragyogóbb verziójához.

BUDAPEST

1

AUGUSZTUS  2020

szombat 10-15

"Minden erőtök az összefogásban rejlik"

FEJLŐDJ VELEM!

Programok

"Együtt könnyebb, mint egyedül"

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!