tisztÁNLÁTÁS

Léleküzenet
Csakraolvasás

A csakraolvasás segít a megértésben, tisztán látni azt, hogy miben vagyunk. Iránymutatást, konkrét gyakorlati útmutatást ad problémáink megoldására, működési mechanizmusaink feltárására. Általa világosabban láthatjuk valódi önmagunkat a tükörképen is túl. Feltárható az életfeladat, így segítséget kapunk sorsunk vállalásáért.

BEVEZETÉS

Mi a csakraolvasás?

A csakrák energetikai központok a testben. Több országban is az orvosi egyetemeken kötelező tananyaggá vált a csakrák ismerete, mely a hagyományos kínai orvoslásból ered. A főbb csakrák energiával látják el a hozzájuk tartozó szerveket. Hét fő csakrát különböztetünk meg. A csakraolvasás során a az egyes csakrákhoz tartozó témák, a lelki oldal működési mechanizmusai, elakadásai, megoldásai olvashatóak ki a tisztánlátó térből. Ez a tisztánlátó csakraolvasás, melyet léleküzenetnek hívok. Minden olvasás egyben feloldást is jelent. Az 1. gyökércsakra témái a biztonságunkról, alapjainkról, gyökereinkről, eredetünkről szól. A 2.  szakrális vagy szexcsakra az emberi kapcsolataink területe, a párkapcsolat és a kreativitás központja. 3. a napfonatcsakra, énünkről, és hatalmunkról kaphatunk információt itt. A 4. csakra a szívcsakra melynek van egy magasabb minősége is, ez van középen, mely összeköti a lenti 3 és a fenti 3 csakrát. Itt tudunk feljebb lépni magasabb szintekre. 5. a torokcsakra, kommunikációnk és kreatív önkifejezésünk területe egyben. A 6. csakra a tisztánlátás, a 3.szem területe, mely segít valódi tisztánlátásunk fényesre csiszolásában. A 7. koronacsakra, mely magába foglalja mindet erre az életre vállalt feladatainkról ad információt és összekapcsol legfelsőbb igaz önvalónkkal.

”Amikor először vettem részt egy csakraolvasáson, úgy éreztem, hogy a hiányzó puzzle darabok a helyükre kerülnek és a teljes kép kezd kirajzolódni arról, ki is vagyok valójában és mi az életfeladatom. Mindig is éreztem, hogy hatalmas érték, erő van bennem, és igen nagy feladatot kaptam. Amikor megtanultam ezt a módszert, a saját nyers tisztánlátásomat fényesre csiszolva immáron a saját szememmel LÁTTAM, hogy ki is vagyok valójában, milyen ajándékok várnak kibontásra bennem, és az a pillanat megváltoztatta az életemet.

Biegelbauer Lilla

SZOLGÁLTATÁSOM

Miben segít neked?

Abban segít, hogy megtaláld hívásodat, életfeladatodat, meglásd értékeidet és igaz önvalódat.

A tisztánlátás eszközével valódi rálátást kaphatsz élethelyzetedre, hogy mi az a terület mely kiemelten fontos most életedben. Azt, ahol vagy és azt, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre. A fókuszban Te vagy. Feltárhatod belső kincseidet, értékeidet. Megtudhatod vállalt életfeladatodat, megismerheted hivatásodat. Iránymutatást, konkrét gyakorlati útmutatást kaphatsz problémáid megoldására, működési mechanizmusaid feltárására. Információt ad mozgatórugóidról, belső erőidről és arról, hogyan kapcsolódj ezekhez. Konzultáció formájában történik a csakraolvasás, és minden olvasás egyben oldást jelent az adott témával kapcsolatban.

INFORMÁCIÓ a CSAKRAOLVASÁSRÓL

Gyakori kérdések és válaszok

Szeretet kapcsolat, mely lélektől lékekig ér

Érdemes összeírni kérdéseinket, jelenbeli problémáinkat, és elakadásainkat.  A konzultáción professzionális tanácsadás történik, tisztánlátás eszközével. A tisztánlátó csakraolvasás egyben oldást is jelent.

Van, amikor elveszünk, nem vagyunk jelen az életünkben, nem találjuk meg benne saját magunkat. Ennek számos megnyilvánulása van. Például:

 • döntéseink nincsenek összhangban velünk, feladjuk önmagunkat
 • nem merjük felvállalni magunkat, az álláspontunkat, érzéseinket, a gondolatainkat, döntéseinket
 • másoknak megfelelően cselekszünk, így átadjuk az irányítást és a felelősséget életünk felett
 • félelmeink visszatartanak az előrehaladástól, pl. félünk belevágni egy számunkra vonzó lehetőségbe
 • félünk a változástól
 • szeretnénk megszabadulni romboló szokásoktól
 • szeretnénk a ránk aggatott énképünket levetni, mint egy régi ruhát, és megismerni igaz valónkat
 • kik vagyunk valójában?
 • mi az életfeladatunk?
 • magunkat az első helyre tenni nem önzőség!
 • beleállni önmagunk középpontjába, az életfeladatunkat megvalósítani, felelősséget vállalni önmagunkért, hűen követve a belső hangot, megérzéseinket és szívünkre hallgatni.
 • önmagunk legragyogóbb verziójává válni, ez a cél!

Ez egy folyamat, és egyénileg változó hány alkalomra van szükség egy téma feloldására. 

Egy alkalom: 60 vagy 80 perces.

Teljesen egyéni a probléma jellegéből adódóan.

Léleküzenet Csakraolvasás tiszteletdíjak: 

ONILINE ÉS SZEMÉLYESEN IS ELÉRHETŐ

15 000 Ft: 60 perc

18000 Ft: 80 perc

Bérlet vásárlása esetén 4 alkalom egy összegben fizetve 10% kedvezményt nyújt, 8 alkalom előrefizetésekor 20% kedvezmény jár.

csakrák

RÓLAM ÍRTÁTOK

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

”Lehetetlen fájdalom nélkül eljutni a tudatosságig. Az emberek bármit megtesznek, a legabszurdabb dolgokat is, hogy elkerüljék a saját lelkükkel való szembenézést. Sosem attól világosodik meg valaki, hogy fénylő figurákat képzel el, hanem attól, hogy szembenéz az árnyékkal.”

C.G. Jung

Jelentkezés egyéni konzultációra

Indulj el az Önmagad felé vezető úton és jelentkezz egyéni konzultációra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.
Szeretettel kísérlek a változás útján.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!