fbpx

INTUÍCIÓ

A lélek üzenete

Lelkünk üzenetei által világosabban láthatjuk meg valódi céljainkat és Önmagunkat. Olyan rálátást ad, ami által a dolgok mögé látunk, és ez a tudás segít feloldani a megrekedéseket, általa magasabb nézőpontba kerülnek a múlt eseményei, így a megértés elősegíti az elengedést, és felszabadulást hoz

BEVEZETÉS

Intuíció, a lélek üzenete

Intuíciónk segít abban, hogy lelkünkkel azonosan – önazonosan – éljünk és olyan döntéseket hozzunk ami összhangban van belső világunkkal, így járhatunk a saját utunkon, ami egy támogatott út.

A lélek üzeneteit intuitívan érzékelhetjük, megérzésként, sugallatként, ezt az extra szenzitív érzékelést másképpen intuíciónak is nevezzük. Az intuíció a 6. csakra energiaközpontjához tartozik, ezt harmadik szemnek nevezik. 

Amikor ez a terület aktív, megnyílnak az érzékelés magasabb szintjei, tehát a tisztánérzés, tisztánlátás, tisztántudás, tisztánhallás csatornája. Én ezt a 4 csatornát használom lélekemelő munkám során. Tiszta érzékelésemet tudatosan együtt alkalamazom coaching kérdésekkel, így abban segítelek, hogy a saját válaszaidra találj, és kiegészítem olyan magasszintű rálátással, információval, ami teljessé teszi a képet számodra, hogy megértsd helyzetedet.

Amikor ilyen tiszta energiával és információkkal dolgozunk, ezek abban tudnak támogatni téged, hogy új nézőpontba kerülj, egy magasabb szintű rálátást ad, és ezáltal megértést is, ami segít elengedni például a múlt nehézségeit. Magasabb nézőpontból megláthatjuk azt is, hogy életünk történéseiből kirajzolódnak életfeladataink. Rálátva belső értékeinkre, működési mechanizmusokra, ezeket van lehetőségünk megoldani és változtatni, mást választani.

Magasabb szintű érzékeléssel a nehézségeinkben is megláthatjuk a rejtett üzenetet, a tanítást, ami segít a továbblépésben.

Csak azt tudjuk megoldani, ami fejön a tudatalattiból a tudatos szintre. Ezért van az, hogy tényleg örülni lehet annak, ha egy negatív helyzet által feljönnek az elfojtott, lenyomott érzések, mert ekkor már nem a mélyből irányítanak tudattallanul, hanem láthatóvá válnak, és így lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük őket. Ezért fogalmazta meg sok tanító: “Minden értünk történik.”

A tiszta érzékelés nem egy különleges képesség, minden embernek van ilyen fajta “látása”, amit lezárt valamilyen oknál fogva. Gyermekkorában mindenki “lát”, és tisztán érzékel, de egy idő elteltével ez legtöbbször lezárjuk, mert olyan sok inger ér minket, hogy ezzel nehéz együttélni, és sokszor szüleink is érvénytelenítik képességeinket, így fájdalmassá válik ez a szenzitivitás, és van aki úgy van vele, hogy jobb nem látni, és inkább egy életre lezárja, minthogy újra elutasítsák, kirekesszék őt.

Én azért szerettem volna többet látni, hogy ügyfeleimet segíthessem egy számukra jobb élet felé, szeretném látni és láttatni azt, amire más nem lát rá hétköznapi módon. Így látom a nehézségek mögötti okokat, és azok tanítását. Látni a kapcsolati energiaszálakat, és ez felszabadítható egy-egy nehéz lehúzó kapcsolatból. Látható a generációs mintázatot, ami gyakran gátol minket haladásunkban, és ez is feloldható. 

Pontosan érzékelem az érzéseket, és a test energetikájában elakadt áramlást is, amit fel lehet oldanim, amikor az egyén készen áll az elengedésre. Ezt készíti elő a beszélgetés, így az energiakezelés kiegészíti a mentális megértést. Tisztán érzékeléssel egyéni megerősítéseket, oldómondatokat csatornázok le, ami szintén oldja az elakadásokat.

Az intuíció, ráhangolódás általi üzenetközvetítés abban segít, hogy visszatalálj Önmagadhoz. Tiszta csatornaként közvetítem az információt, gyógyító energiát és égi bölcsességeket közvetítek, hogy visszatalálj vállalt utadra, továbblépj a megrekedésekből, elindulj a gyógyulás, és lelki fejlődés útján.

Szeretetkapcsolat, mely lélektől lékekig ér

“A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert amikor bennünket elküldtek, az útrabocsájtó Hatalom így szólt: Rád bízok minden embert külön, kivétel nélkül mindenkit, segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy mint magadra, és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senki se tiltja, de jaj neked, ha magadnak tartod. Elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért aki veled él, s el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tiéd.”

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!