Fedezd fel kincseidet!
Indulj el egy mély önfelfedező úton, ahol feltárjuk azt a különleges létezőt, aki Te vagy! Értékeid, rejtett képességeid, belső erőid, működései mechanizmusaid tudatában egy Új Énkép épül fel, ami lelkedhez kapcsol és segít létrehozni azt az életet, amire vágysz!
JELENTKEZÉS

BEMUTATÁS

Miről szól a program?

Ez egy teljesen személyre szabott mély önismereti folyamat, melynek célja: 

mélyebb önismeret, megismerni egyedülálló belső értékeidet, feltárni működései mintáidat és azok okait, kibontakoztatni önmagad, a személyiségeden is túl. Olyan dolgokkal fogsz találkozni az alkalmak során, melyekről érzed, hogy mélyen igaz.

Feltárjuk rejtett képességeidet, adottságaidat.
 

Megismerheted, milyen belső támogató erők vannak jelen energiaközpontjaidban, (csakráidban), és hogyan tudsz hozzájuk kapcsolódni.

Tudatosságod fényébe emeljük a kiteljesedésedben gátló működési mechanizmusokat is, a régmúltbéli, átvett vagy megtanult mintákat. Új Éned új tapasztalásokat vonz magához, és létrehozza azt az életet, aminek a megvalósításáért jöttél!

Mit ad neked? Megújulást, önszeretetet, elfogadást, lelki erőt, megnyugvást.

Kiknek ajánlom? Akik szeretnének szintet lépni életükben, kiteljesedésük útjára lépni, megtanulni kiállni magunkért, vagy önismeretükben szeretnének elmélyedni.

A program tematikáját itt olvashatod el. Tájékozódj a gyakran feltett kérdésekről és a jelentkezésről, árakról pedig itt.

Végigkísérlek kibontakozásod folyamatában, ahol a mélység, tiszta szeretet és megtartó erő van jelen. Itt olvashatod el, milyen visszajelzéseket írtak rólam ügyfeleim.

Szeretettel kísérlek végig a 8 hetes folyamatban.

"Fedezd fel Önmagad!"

“Minél inkább fel tudjuk ismerni a részünket a nagy egészben, annál inkább átéljük saját “összhangunkat.”

Kurt Tepperwein

Neked szól, ha

ÚJ PROGRAM

Önfeltáró Program

Ez egy teljesen személyre szabott mély önismereti folyamat, melynek célja, összekapcsolódni valódi Éneddel, megismerni egyedülálló kincseidet, kibontakoztatni valódi önmagad, a személyiségeden is túl.

A folyamat

Mit ad neked?

Előnyeim, különlegességeim

EGYÉNI KOMPLEX PROGRAM

Jelentkezés, díj

Jelentkezés menete, a program díja

PROGRAM FELÉPÍTÉSE

Program tematika

7 teljes csakraolvasás + 1 Lélekkapcsoló energiakezelés

“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a gondviselés is megmozdul. A legkülönbözőbb dolgok segítik az illetőt, amelyek máskülönben nem történhettek volna meg. A döntésből események egész folyamata fakad, amelyek előre nem látott fordulatok és találkozások sokaságával kedveznek az illetőnek, s olyan anyagi segítségre lelhet útja során, amelyről ember fia még nem is álmodott.”

William H. Murray

INFORMÁCIÓ, GYIK

Gyakori kérdések & válaszok

A programot esetenként megelőzi egy 0. alkalom, ami egy 30 perces konzultáció, ami abban segít, hogy meg tudj érkezni és valóban el tudd kezdeni az Önfeltárási folyamatot.​

Érdemes egy belső megengedéssel elindulni, és szélnek ereszteni elvárásainkat azzal kapcsolatban, mi is fog feltárulni előttünk. Szükségünk lesz egy fajta nyitottságra és kiváncsiságra ehhez az utazáshoz.

A konzultációkon professzionális segítő beszélgetés történik, egymással szemben leszünk elhelyezkedve, és ülve zajlik a konzultáció. 

Tisztánlátással, vezetett meditációkkal, energiaátalakítással, mentális megértéssel, összefüggések és új nézőpontok megvilágításával intuitívan végzem munkámat. Megerősítő esszenciákat is alkalmazok a kezeléseken.

Online és személyes formában is kérhető. A 0. és az utolsó alkalom mindig személyes!

Egy alkalommal egy teljes csakra kiolvasása történik, ami oldást is jelent egyben. Az 1. csakrával kezdünk, ami a gyökércsakra és a 7.nél, a koronacsakránál fejezzük be, így felhúzva az energiát a magasabb tudatossági szintreMinden egyes csakrához kapsz egy megerősítő, oldómondatot, és emellett otthoni használatra csakraolajat, melyet egy hétig fogsz alkalmazni az adott terület megtámogatása érdekében.

Kiegészítés: a beszélgetés mellett energiaátalakítás is van, amit ülve végzünk, megérintve az aktuális csakra területeit. Egyes alkalmakon fekve történik a kezelés masszázságyon. Emellett meditációkkal is vezetlek és egyéb eszközöket is alkalmazok adott helyzettől függően, pl: csakraolajok, Bach virágterápiás cseppek, hangtál.

Egy alkalom: 80 perc 

Hetente egyszer, 8 alkalom, 8 héten át, intenzív folyamatban.

Van, amikor kicsit elveszünk, és nem annyira vagyunk jelen az életünkben, nem találjuk benne saját magunkat. Ennek számos megnyilvánulása van. A teljesség igénye nélkül felsorolom az alábbi példákat:

  • döntéseink nincsenek összhangban velünk, előfordul, hogy feladjuk önmagunkat
  • félelmeink visszatartanak az előrehaladástól, pl. félünk belevágni egy számunkra vonzó lehetőségbe
  • nem merjük felvállalni magunkat, az igényeinket, álláspontunkat, érzéseinket, a gondolatainkat, döntéseinket
  • nem vagyunk képesek kiállni magunkért: végül is ki az akiért kiállunk? Ki az az én?
  • olyan énképet építettünk fel magunkról, ami gátol minket, inkább mások véleményét tükrözi rólunk és aminek semmi köze a valósághoz így ez akadályoz minket fejlődésünkben
  • szeretnénk megismerni igaz valónkat
  • szeretnénk megszabadulni romboló szokásoktól
  • másoknak megfelelően cselekszünk, így átadjuk az irányítást és a felelősséget
  • szeretnénk megtudni mi az életfeladatunk.
  • szeretnénk megismerni magunkat, működésünket, belső erőinket és különleges sajátos adottságainkat.

Ára alkalmanként 18000 Ft.

Ára:  144000 Ft, ami 8 x 18000 Ft.

Egyösszegű fizetéssel tudod biztosítani helyedet a programon.

Így tudsz jelentkezni a programra:

Egyeztetünk időpontot a 0. konzultációra 
– Telefonon: +36309621982, vagy
– E-mailben: lilla@biegelbauerlilla.com, vagy az Űrlap kitöltésével a jelentkezés gombra kattintva.

Egyösszegű fizetéssel tudod érvényesíteni helyedet a programra: 144000 Ft átutalásával

Átutalod a teljes díjat, ez azért feltétele a részvételnek, mert így elköteleződsz a teljes folyamat, tehát a tudatosságod magasabb szintre emelése mellett.

Utalási adatok: OTP Bank, Biegelbauer Lilla
11773425-03333529-00000000

gyik

Rajtad áll, hogy mennyit szeretnél a folyamatba beletenni, és mennyire tudod befogadni az új Énképet, elengedni a régit. Ehhez idő kell, és ez mindenkinél teljesen egyedi, ezért érdemes megengedőnek lenni önmagunkhoz. A folyamat mellékhatásaként visszatérhet az életedbe az öröm, az életkedv, és a motiváció. További pozitív hatások is várnak rád. Gyere és tapasztald meg mi rejlik benned valójában! Figyelem! A program nem mindig könnyű és a folyamat valódi változást hozhat az életedbe! (Nem helyettesíti a pszichoterápiát és az orvosi terápiát.)

ISMERD MEG ÖNMAGAD, A SZEMÉLYISÉGEDEN TÚL

Jelentkezés Értékfeltáró Programra

Indulj el valódi Önmagad kibontakozása felé, és jelentkezz Értékfeltáró Önismereti Programomra! Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! Szeretettel, Lilla

RÓLAM ÍRTÁTOK

Visszajelzések

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim

HA KÉRDÉSED VAN, HÍVJ BÁTRAN!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!