EGYÉNI ÖNISMERETI FOLYAMAT

Értékfeltáró
Önismereti Program

"Egységben rejlik legnagyobb erőnk, a belső egységben"

Egy különleges belső utazásra hívlak, ahol megismerheted, milyen mozgatórugók működtetnek a mélyből, és a tudattalanból a tudatos szintre hozva őket, fényt vetítünk árnyékaidra. Mélységeink feltárása során olyan különleges kincsekre, képességekre, erőkre bukkanunk, melyek eddig el voltak rejtve előlünk, mégis sejtettünk létezésükről. Ideje ráébredni sorsunkra, életfeladatainkra, mert amikor saját utunkon kezdünk el járni, az a legfelemelőbb kiteljesedési folyamat, ami egy ember életében eljöhet! Erre az útra hívlak meg most téged. Ez nem lesz könnyű, sem zökkenőmentes, de fogom a kezed és végigvezetlek ezen a belső önfeltárási folyamaton, hogy utána önállóan járhasd azt az utat, amit önmagad számára kijelöltél. Szeretettel várlak erre a mély belső utazásra.

Kiknek szól?

Eredeménye:

EGYÉNI INTENZÍV ÖNISMERETI PROGRAM

Értékfeltáró Program

Ez egy nagyon személyes és mély önismereti folyamat. Olyan dolgokkal fogsz találkozni az egyéni konzultációk alatt, ami megérint és érezni fogod, hogy mélyen igaz, mert hozzád tartozik, lényed része.

Folyamat

Mit ad?

EGYÉNI INTENZÍV ÖNISMERETI PROGRAM

Tiszteletdíj

Ára

Különlegessége

Eszközeim

A program változtatásának jogát fenntartom.

A folyamat mellékhatásaként visszatér az életedbe az életöröm, az életkedv, és a motiváció. További pozitív hatások is várnak rád. Gyere és tapasztald meg mi rejlik benned! Figyelem, a program valódi változást hozhat az életedbe.

ISMERD MEG MÉLYEBBEN MAGADAT

Jelentkezés Értékfeltáró Programra

Indulj el az Önmagad felé vezető úton és jelentkezz 9 alkalmas Értékfeltáró Önismereti Programra. Jelentkezésedet követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot. Szeretettel kísérlek az önismeret útján.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT PROGRAMJAIMRÓL, ÍRÁSAIMRÓL

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!