Ki vagyok én?
18 éve az önfejlesztés szerelmese vagyok. Tisztán érzékelem az emberek energiáját, így a nehézségek mögé tudok látni. Szeretem feltárni az emberekben kibontásra váró ajándékokat, értékeket, a nehézségeikbe rejtett tanítást. Segítek szintet lépni, a lelki és üzleti fejlődésben is. Összekapcsolom az embereket a saját lelkükkel, így a saját útjukat járva kibonthatják azt az életet, amiért jöttek.

Fordítsd javadra életed nehézségeit!

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel köszöntelek

Személyiségfejlesztő life & business coach vagyok, extra szenzitív képességekkel. 40 éves, két csodálatos fiúgyermek édesanyja.

Klienseim szerint egyszerre jellemez finomság, és határozott céltudatosság.

Szenzitív képességeim közé tartozik a tisztánérzékelés, képes vagyok érzékelni, rálátást adni a tudattalan folyamatokra, a múlt nehézségeire, azok tanítására. Lényeglátás, személyre hangolt elengedés, felszabadítás jellemzi szolgáltatásaimat.

Kulcsszavaim: felszabadulás, biztonság, szemléletváltás, magas szintű törődés, mély önismeret, lélekkapcsolat, kiteljesedés. 

Hiszek abban, hogy minden értünk történik, és nehézségeinket valóban javunkra fordíthatjuk! Tisztább rálátást kapva kirajzolódik, hogy életünk történetei utat mutatnak életcéljainkhoz. Kapcsolódva lelkünkhöz hatalmas erőre tehetünk szert, és beteljesíthetjük lélektervünket.

Személyre hangolt lelki- és üzleti fejlődési folyamatokat mentorálok.

Konzultációim lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük és kibontsuk a bennünk rejlő lehetőségek magasabb szintjeit.

Nem kell szenvednünk, átírhatjuk sorsunkat, van beleszólásunk életünk alakulásába, mert van választásunk. Lehetőségeink tárháza végtelen, de ezt csak akkor érjük el, amennyiben rálátásunk nyitott és nem korlátozott. A múlt fájdalmas tapasztalatai bezárnak, ilyenkor nem látunk lehetőségeket. Én ennek nyitását célzom meg. A szembenézés olykor fájdalmas, ha valódi fejlődést szeretnénk, de nem lehet megspórolni, mert ha nem akarod meglátni, feloldani sem tudod.

A közös munka olyan felemelő együttműködés, ahol önmagad lehetsz, a szeretet segít, hogy szembe tudj nézni nehézségeiddel, félelmeiddel, és elengedd érzelmi fájdalmaidat. Célom, hogy megkönnyebbülj és szintet léphess.

Munkámmal az emelkedést szolgálom, ez küldetésem is egyben. 

Azoknak tudok segíteni, akik úgy érzik elvesztették önmagukat, útjukat, a helyüket az életükben, párkapcsolatukban, vagy hivatásukban. Azoknak szól, akik valódi változást, fejlődést, szintlépést szeretnének megélni és ezért hajlandóak tenni is!

Módszeremet az elmúlt 18 évben megtapasztalt  önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, természetgyógyász-, stresszoldó-, művészeti-pedagógiai, coaching módszerek és tiszta érzékelésem, a személyes energiádra való ráhangolódásom alkotják.

Egyéni konzultációkon a tudattalan működések, érzelmi sérülések, gátló hitrendszerek, és minták felszínre kerülnek, fokozatosan elengedjük őket. Utána gyakorlati lépések követik. A változást itt rögzítjük, de másképp cselekedni, dönteni a konzultáció nem tud helyetted, ez már a te feladatod. 

Energiaátalakító kezelésben a gátló mintázatokat megváltoztatjuk, tisztítunk karmikus blokkokat is, és az új, pozitív mintázatot rögzítjük a test energetikájában is. 

Csoportos Programjaim, Workshopjaim egy téma köré épülve, és egy közös célért, felemelő és oldó technikákkal, a közösség erejével megsokszorozzák az egyéni fejlődések hatékonyságát. 

Tanfolyamaim, kurzusaim célja a tanítás, olyan önmagadat felszabadító módszerek elsajátítása, mellyel tudsz segíteni magadon, valódi támogatás lenni a saját életedben.

Az egyéni fejlesztés mellett az Üzlet és Lélek összehangolását tűztem ki célul azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnének önazonos életet élni, és egy nagyobb támogatással haladni a saját útjukon.

AMIT A LEGJOBBAN SZERETEK CSINÁLNI

Kibontakoztatás

Az egyik legszebb dolog szerintem az életben az, amikor egy ember kinyílik, mint egy virág.
Már gyermekként láttam, hogy hatással vagyok az emberekre. Folyton arról kérdeztem őket miért élnek, mire vágynak a legjobban, mi hívja őket, mitől dobban meg a szívük, és ilyenkor láttam Csodákat.
Én ezt a nyílást, a csodák kibontakozását szeretném előhívni. Összekapcsolom az embereket a lelkükkel, a saját küldetésükkel, ami elérhető a számukra.
Valahogy ez jön belőlem a legtermészetesebben.

AMIT ADNI TUDOK

Lélekemelő = Lelkedhez emel

Látlak. Látom a lelkedet, aki vagy és aki lehetnél. Tiszta érzékelésemmel és szeretném neked is megmutatni, láttatni a láthatatlanban rejlő kincseket, lehetőségeket, amik ott szunnyadnak, arra várva, hogy felfedezd őket!
Tudom, megszoktad, hogy a régi rád aggatott "ruhát" azonosítod önmagaddal, tévedésből. Ez nem baj. De valóban ezt a régi összetákolt téves énképet szeretnéd élni? Vagy nem ezt?
Bármit megélhetsz magadból, amit szeretnél! Tele vagy lehetőségmagokkal, és te döntöd el, melyiket fogod kibontakoztatni MAGodból!

Amikor a tudattalan tartalmak a felszínre kerülnek, a fájdalmas érzések mögött az is kirajzolódik, hogy mi is az a nagyobb terv, ami ott rejlik a nehézségeid mögött. Mire mutatnak rá? Az Élet mit szeretne kihozni belőled?

Az önazonosság csak a lelkeddel összhangban tud megszületni, én ebben tudlak támogatlni, hogy kapcsolódj MAGODhoz, egy biztonságos és megtartó erőtérben.

Ha kaphatnál egy lehetőséget az Élettől, ha eltörölnék a múltat, a félelmeket; az emberek ítélkezését, akkor ki lennél és hogyan élnél? Akkor milyen munkát, párt, életstílust választanál?

Konzultációim lehetőséget adnak arra, hogy átírd a fájdalomtörténetedet.

Hiszen életedet Te írod minden egyes választással, döntéssel, amelyet most meghozol. Ha pedig önmagad mellett döntesz és magadhoz hűen cselekszel, az élet megmutatja milyen csodák nyílhatnak ki "belőled".
Én erre az útra invitállak téged.

Szeretettel, Lilla

Bontsd ki a benned rejlő nagyobb tervet!

"Az ember akkor lesz ember, ha átvilágítja mélyéig önmagát, s a benső világosságból környezetére sugarat bocsát."

KÜLDETÉSEM

Felemelkedés

Az emelkedés számomra tudatosságunk, energiaszintünk felemelését jelenti. Amikor egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünk eseményeire, innen megláthatjuk azokat az összefüggéseket, tanításokat, üzeneteket, melyek múltunkban kódolva vannak.

Felemelkedni csak egy olyan dolog tud, amely könnyű, és nem tartja magában a nehézségeket.

Életünk útjában álló akadályok olyan kapuk, melyeken keresztül a tudatalattiban rejlő tartalmak a felszínre kerülhetnek, s gyógyulhatnak.
Az élet így folyamatosan tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre.

Fontos a tudatos haladás, a megrekedés helyett merni felvenni az élet által odadobott kesztyűt, megnézni milyen képességet munkál ki majd bennünk az az új feladat, amit épp elénk tár. A kihívások többet akarnak kihozni belőlünk, és egy olyan élet felé szeretnének eljuttatni, ami méltóbb hozzánk.

Mindig pontosan azt kapjuk, amire éppen szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum. De ezzel mi sokszor nem értünk egyet, mert mást tartunk fontosnak, és tudattalanul ragaszkodunk megtanult sémákhoz. Az Élet egy tánc, van amikor vezetünk, s van amikor követünk. Hogy mikor mit, ahhoz van egy belső igazodási pontunk, és ez a pont a lelkünk. Felettes Énünk, belső bölcsességünk, belső vezetőnk, a szívünk iránymutatása. Ha ez megvan, akkor nagyon már nem tévedhetünk el. De sajnos mi nem kapcsolódunk ehhez, nem állunk meg döntéseink előtt megnézve mi van a szívünkben, mi van bennünk, inkább akarattal toljuk, erőből oldjuk meg, mert mindeképp mi akarunk irányítani. Tévesen azt hisszük, hogy csak mi tudjuk jól csinálni. Egy idő után a sok ellenállás azzal szemben ami van, az megrekedéshez, kiüresedéshez vezethet el minket. Ilyenkor jól jön a segítő, aki visszaterel arra az útra, ami a tiéd. Valójában ez történik minden egyes konzultációban visszaterelés, könnyítés, megengedés, felszabadítás, és a legfontosabb: a kapcsolódás a saját lelkedhez, hogy meghalld és tudd: hol kövesd, hol vezesd.

Sorsod útját járni nem a legkönnyebb út, de mindig igaz és egy támogatott út.

BLOG

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!