Ki vagyok én?
18 éve az önfejlesztés szerelmese vagyok, egy nő, aki számtalan traumát és nehézséget leküzdött a saját erejéből és többször a nulláról újrakezdte az életét. Fényhozó vagyok, és a kiteljesedésükhöz vezetem el az embereket, hogy azt az életet éljék, amiért jöttek. Segítek hinni benne, és el is érni a legragyogóbb verziónkat, mert már én is megvalósítottam.

BEMUTATKOZÁS

Örülök, hogy itt vagy!

Önismereti szakember, természetgyógyász kineziológus, személyiségfejlesztő coach, tanító, tisztánérzékelő, tisztánlátó vagyok, 39 éves, két csodálatos fiúgyermek édesanyja.

Hiszek a változásban és abban, hogy feltárva belső értékeinket, elengedve akadályainkat, lelkünk energiájához kapcsolódva hatalmas erőre tehetünk szert. Visszatérhetünk saját sorsunk útjára, és elérhetjük legragyogóbb verziónkat.

Új Énképet építünk fel rejtett értékeink, erőink ismeretében, melyek  új  tapasztalásokat vonzanak magukhoz, és lehetőséget teremtenek arra, hogy kibontsuk azt a minőségi életet, aminek a megvalósítására jöttünk. Tudnunk kell, hogy a szenvedés helyett van lehetőségünk választani az örömteli életet! 

Az átalakulás folyamatában, mint megtartó erő veled vagyok, így biztonságosan szembenézhetsz nehézségeiddel, hogy elengedd érzelmi fájdalmaidat és emelkedhess. A valódi változás energiáját adom át minden egyes kezelésben, ami elindítja benned belső öngyógyító folyamataidat. Ez egy olyan felemelő együttműködés, ahol biztonságban önmagad lehetsz, ahol a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet transzformáló ereje van jelen.

Azoknak tudok segíteni, akik úgy érzik elvesztették önmagukat, vagy nem találják helyüket életükben, párkapcsolatukban, hivatásuikban. Azoknak szól, akik valódi változást szeretnének és ezért hajlandóak tenni is. A lélekemelést szolgálom, ez küldetésem egyben. 

Különlegességem, hogy a te személyes energiáddal dolgozom, így konkrét, pontos és teljesen személyre szabott minden alkalom.

Tisztánérzékelésem segít abban, hogy meglásd az élethelyzeteid mögötti okokat, múltbeli történéseket, félelmeket és tudattalan működési mintákat, vagy generációs mintákat.

Energiaátalakítással ezeket a mintázatokat megváltoztatjuk és új, pozitív mintázatot alakítunk ki.

Eszköztáramat az elmúlt 18 évben megismert: önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti-, és pedagógiai módszerek alkotják. 

konzultációkban láthatatlant láthatóvá téve, a tudattalan működések, múltbeli sérülések, gátló hitrendszerek, minták felszínre kerülnek, tudatosságod fényében oldódnak

ÉRTÉKEKET TÁRUNK FEL: a tudattalanba rejtett belső erőidet, képességeidet, egyedi értékeidet kutatjuk.  Konzultációim egy valódi, Új Énkép felépítését, új hozzáállás kialakítását, és a változás gyakorlatba helyezését célozzák.

Fő témám: feltárni és megalkotni önmagunkat a személyiségünkön túl: a bennünk kibontásra váró ajándékok megismerése: rejtett képességek, erők, és akadályok felszabadítása. 

Életfeladatunk és hivatásunk feltárása és visszatérni saját utunkra.

Értékfeltáró önismereti programomat itt találod. Áraimról itt tájékozódhatsz. 

Ha szeretnéd tudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim.

AMIT A LEGJOBBAN SZERETEK CSINÁLNI

Kibontakoztatás

Az egyik legszentebb dolog az életben az, amikor egy ember kinyílik, mint egy virág.
Már gyermekként láttam, hogy hatással vagyok az emberekre, főleg, ahogy róluk kérdeztem, arról, amire a legjobban vágynak, ami hívja őket. És ilyenkor láttam CSODÁKAT. Olyan csodákat, amiket sosem felejtek!
Én ezt a nyílást, ezt a kibontakozást vagyok hivatott végigkísérni és létrehozni azzal, hogy összekapcsolom az embereket saját lelkükkel. Valahogy ez jön belőlem a legtermészetesebben. Amikor kapcsolódsz, és lelkeddel összhangban cselekszel, önazonossá válsz, és ez kihat külvilágodra is. A változás útján kísérlek.

KÜLÖNLEGESSÉGEIM

Tisztánérzékelés

Látlak. Tisztán, szeretettel látlak. Látom a lelked, aki vagy és aki lehetnél. Tudom, hogy tele vagy kincsekkel, csak megszoktad, hogy a régi rád aggatott "ruhát" azonosítod önmagaddal tévedésből. Ez nem baj, ha ez a vágyad. Nem ez? Hát akkor tedd tudatossá mit is szeretnél valójában, ki szeretne megszületni benned? Amikor a tudattalan tartalmak a felszínre kerülnek, megláthatod milyen csodálatos vagy, mi az a nagyobb terv, ami ott rejlik a nehézségek mögött! Mert mindig van egy nagyobb terv. És ez az életfeladat.
Az önazonosság csak a lelkeddel összhangban tud megszületni, és én ebben támogatlak, hogy megszüld új Önmagad, a most elérhető legragyogóbb verziódat, egy biztonságos és megtartó erőtérben, egy elfogadó, szeretetteljes, tiszta térben.
Ideje átvinni a fókuszt arra, VALÓJÁBAN ki vagy, és mi szeretne megszületni benned! Ha kaphatnál egy lehetőséget az Élettől, ha eltörölnék a múltat, a jövőt, az attól való félelmeket; az emberek ítélkezését, minden hibát, akkor ki lennél és hogyan élnél? Mi lenne, ha bármi lehetséges lenne?
Nálam kapsz egy tiszta lapot, egy lehetőséget arra, hogy átírd a régi történeteket. Mert Te írod a történetet most is, minden egyes döntéssel, melyet önmagad mellett hozol meg, és amikor önmagadhoz hűen cselekszel.

"Érd el önmagad legragyogóbb verzióját!"

“A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.”​

Kurt Tepperwein

különlegességeIM

Szívnyitás

Olyan ajándékot találsz meg nálam, ami együtt rezeg szíveddel. Amitől a lakatok lehullanak, s a fagyott szív olvadni kezd ebben a szívnyitó térben. A szívben történik meg a gyógyulás, a transzformáció.
Van amikor azonnal megindul valami benned, csak leülsz ide és hullanak a könnyeid. Még sosem láttál, s nem érted miért, meg sem szólaltunk még, de valahogy könnyebb már az élet terhe, hogy van kivel megosztanod, van, aki valóban lát téged és megért. De az is rendben van, amikor ez több alkalom, amikor még nem született döntés, csak szeretnéd a változást és szépen lassan, olvad a jégpáncél. A saját tempódban, lassan, de biztosan célba érsz. Amikor a szív készen áll az új élet, az öröm befogadására. Csak akkor, s egy perccel sem előbb, akkor megtörik a jég.

KÜLDETÉSEM

A felemelkedés szolgálatában

A felemelkedés számomra tudatosságunk és energiaszintünk emelését jelenti. Amikor egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünk eseményeire. Innen megláthatjuk azokat az összefüggéseket, tanításokat, amit múltunkba kódolva találunk meg.
Felemelkedni csak egy olyan dolog tud, amely könnyű, és nem tartja magában a nehézségeket.

Életünk útjában álló akadályok kapuk, melyen keresztül a tudatalattiban rejlő tartalmak a felszínre kerülhetnek, - s mivel ezek azonos frekvencián vannak a belsőnkben rejlő akadállyal - így tudatosodva feloldódni kívánnak.
Az élet így folyamatosan tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre. Fontos a tudatos haladás, a megrekedés helyett felvenni az élet által odadobott kesztyűt, megnézni milyen képességet munkál ki majd bennünk az új feladat. A kihívások többet akarnak kihozni belőlünk, és egy olyan élet felé szeretnének eljuttatni, ami méltóbb hozzánk, amit választanánk, ha lenne merszünk.

Mindig pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum.

De amit az élet elénk rak, mi nem mindig értünk egyet, mert lehet, hogy éppen most mást ítélnénk fontosabbnak, és tudattalanul ragaszkodunk megtanult sémákhoz. Ilyenkor gyakran feladjuk magunkat azt mondva: "jó ez így most, ahogy van! Maradjon csak így, az a tuti!"

Vagy amikor egy élethelyzetet meg akarunk változtatni, kierőltetünk olyan változást is, aminek nem jött el még az ideje, egy a lényeg, hogy mi mondjuk meg, hogy mikor mi legyen, mert mi akarunk kontrollálni.

És ez az amit még nem mindenki tanult meg. Az Élet egy tánc. Van amikor mi indulunk el az ütemre, és van, amikor hagyni kell magunkat vezetni.

Ha van egy belső igazodási pontunk, akkor nagyon nem tévedhetünk már el. Ez a felettes Énünk, a bölcsességünk, a belső vezetőnk, a szívünk iránymutatása, a lelkünk halk hangja. De sajnos mi nem kapcsolódunk ehhez, mi nem állunk meg döntéseink előtt megnézve mi van a szívünkben, mi van bennünk, inkább akarattal, erőből oldjuk meg.
Mert tévesen azt hisszük, hogy csak mi tudjuk jól csinálni.
Egy idő után a sok ellenállás azzal szemben ami van, amit az élet elénk hoz mint feladat és mi ellenállunk, mi mást akarunk, ez megrekedéshez vezethet.

Ilyenkor jól jön egy segítő, aki visszaterel arra a számodra kijelölt arany középútra, amin tudatosan haladhatsz. Valójában ez történik minden egyes konzultációban a visszaterelés, a felszabadítás, könnyítés, és a legfontosabb: a kapcsolódás a saját lelkeddel. Hogy meghalld a hangját és tudd: hol kövesd, hol vezesd. Az elakadt energiablokkokat éltető erővé alakítjuk, a lekötött energia felszabadul, ettől válik könnyűvé az ember, így tud emelkedni, kibontakoztatva saját képességeit, azt mások javára fordítani, és járni a saját sorsa útját, mely mindig támogatott, nem mindig a könnyebb út, de igaz út.

INSPIRÁCIÓ, BLOG

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!