BEMUTATKOZÁS

Ki vagyok én?

Természetgyógyász kineziológus, self developement life & business coach, felsőfokú képzésben rajz szakos tanító vagyok, két fiúgyermek édesanyja, 38 éves. 17 éve tanulok önismereti, stresszoldó és energetizáló módszereket, lelki blokkok oldását, energetikai-, kommunikációs technikákat, meditációt, családállítást, tisztánlátást. Fő témáim: az önfelfedezés, önismeret; életfeladatunk kibontakozása; párkapcsolati elakadások feloldása. Munkámat teljes ráhangolódásban, intuitívan végzem szeretettel, mely továbblépéshez, haladáshoz, változáshoz vezetheti el azokat, akik valóban szeretnének haladni életükben.

ÖNISMERET

Fedezd fel Önmagad!

Írd újra életed történetét

Látlak. Látom benned azt, AKI VAGY, és aki lehetnél. És ezt tudom láttatni is veled. Előítéletek nélkül, elfogadással, szeretettel látlak. Tele vagy kincsekkel, értékekkel, csak megszoktad, hogy a régi rád aggatott "ruhát" azonosítod önmagaddal tévedésből. Légy önmagad legjobb verziója! Ideje átvinni a fókuszt arra, VALÓJÁBAN ki vagy, és mi van benned? Ha kaphatnál egy lehetőséget az Élettől, ha eltörölnék a múltat, a jövőt, az attól való félelmeket; mindent aki valaha voltál, amit valaha tettél/nem tettél meg, amit valaha tettek/nem tettek veled, akkor valójában ki lennél?
Most kapsz egy tiszta lapot, mert ÁTRAÍRHATOD a történeted és Te írod a folytatást, minden döntéssel, melyet önmagad mellett hozol és önazonosságban teszel. Mit írnál le magadról, a vágyaidról? Mit csinálnál mostantól másképpen? Fedezd fel újra önmagad! Igaz értékeidet, rejtett kincseidet és gyarapítsd őket, és írd újra a sorsod! Fedezd fel, mi szeretne rajtad keresztül megnyilvánulni? Mi az amit csak te tudsz adni a Világnak? Szükség van Rád!

SZTORIM

Rólam

"Fedezd fel önmagad!"

Oly távol vagy tőlem, s mégis közel
Kijelentem, hogy nem vagyok orvos, szolgáltatásommal nem nyújtok orvosi, terápiás, vagy pszichoterápiás szolgáltatásokat, továbbá nem tartozom felelősséggel az Ügyfél a stresszoldó, illetve coaching folyamat hatására hozott döntéseiért, vagy az abból eredő bármilyen következményekért.

SZOLGÁLTATÁSAIM

Miben lehetek a segítségedre?

Az igazi változás velünk kezdődik el

Energia átalakítás

LÉLEKKAPCSOLAT, TISZTÍTÁS

Transzformációs coaching

A SAJÁT ÉLETFELADATODAT ÉLD!

Stresszoldás kineziológiával

A MÚLTBAN LEKÖTÖTT ERŐ FELSZABADÍTÁSA

HOGYAN DOLGOZOM?

Mit adok?

Szeretet kapcsolat, mely lélektől lékekig ér

Elfogadó szeretettel, teljes jelenléttel, kérdésekkel segítek feltárni és megismerni problémád gyökerét a megértés szintjén. Intuitívan alkalmazom módszeremet, mindig azt adom, ami a legnagyobb javulást eredményezi. Épp ezért minden egyéni konzultáció tartalmaz coaching technikákat, hogy meglássuk, megértsük problémánk üzenetét és minden kezelés egyben energia kezelés is. Több szinten hozom létre a transzformációt, amit segít a valódi változás elérésében.

KIHÍVÁSOK: A KŐ

Kő az úton

"Kérdezd meg, milyen üzenetet küld azzal az akadállyal neked?"

Bármilyen akadállyal is találod szembe magad, tudd, hogy fejlődhetsz általa és nincs olyan pillanat az életünkben, ami ne lenne értékes! Minden akadály egy álruhába bújt áldás is egyben, és az, hogy az akadályokat lehetőséggé alakítod, az kizárólag EGY TUDATOS DÖNTÉS kérdése. Mindent ami utadba kerül, felhasználhatsz arra, hogy téged formáljon, erősítsen, tápláljon, jobbá tegyen. Megnézed az üzenetét és általa jobban megismerd önmagadat. A lelkedet.

"Gondolod, kerül életed útjába
Egyetlen gátló kő is hiába?
Lehet otromba, lehet kicsike,
Hidd el, ahol van, ott kell lennie.
De nem azért, hogy visszatartson téged,
S lohassza kedved, merészséged.
Jóságos kéz utadba azért tette,
Hogy te megállj mellette.
Nézd meg a követ, aztán kezdj el
Beszélgetni róla Isteneddel.
Őt kérdezd meg, milyen üzenetet
Küld azzal az akadállyal neked.
S ha lelked Istennel találkozott,
Utadban minden kő áldást hozott."

(Prohászka Ottokár: Kő az úton)

Kívánom, hogy minden kő áldást hozzon életünkbe!
Csak rajtunk áll, hogy mivé alakítjuk!

AJÁNLÁSOK

Vélemények

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

ÖNISMERETI CSOPORTOS MUNKA

Programok

Együtt könnyebb, mint egyedül

INSPIRÁCIÓ

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, mindenki javára váljon

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!