Ki vagyok én?
18 éve az önfejlesztés szerelmese vagyok. Egy olyan nő, aki felhasználta traumáit arra, hogy emelkedjen általuk. Tisztánérző-, látó-, tudó- képességeim segítségével megmutatom az emberekben kibontásra váró ajándékokat, belső értékeket, elakadásaik okát és üzenetét. A nehéz sors átírható, feloldható! Önmagunk legjobb verziója létezik és elérhető számunkra, ebben nyújtok támogatást az önfeltárás lelki folyamatában.

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel köszöntelek

Önismereti szakember, természetgyógyász kineziológus, személyiségfejlesztő coach, tanító, tisztánérzékelő, tisztánlátó vagyok, 39 éves, két csodálatos fiúgyermek édesanyja.

Hiszek a változásban és abban, hogy feltárva belső értékeinket, elengedve akadályainkat, lelkünk energiájához kapcsolódva hatalmas erőre tehetünk szert. Visszatérhetünk saját sorsunk útjára, és elérhetjük legragyogóbb verziónkat.

Új Énképet építünk fel rejtett értékeink, erőink ismeretében, melyek  új  tapasztalásokat vonzanak magukhoz, és lehetőséget teremtenek, hogy kibontsuk azt a minőségi életet, aminek a megvalósítására jöttünk. 

Tudnunk kell, hogy a szenvedés helyett van lehetőségünk választani az örömteli életet! 

Az átalakulás folyamatában, mint megtartó erő veled vagyok, így biztonságosan szembenézhetsz nehézségeiddel, hogy elengedd érzelmi fájdalmaidat és emelkedhess. A valódi változás energiáját adom át minden egyes kezelésben, ami elindítja benned öngyógyító folyamataidat. Ez egy olyan felemelő együttműködés, ahol biztonságban önmagad lehetsz, ahol a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet transzformáló ereje van jelen.

Azoknak tudok segíteni, akik úgy érzik elvesztették önmagukat, vagy nem találják helyüket életükben, párkapcsolatukban, hivatásukban. Azoknak, akik valódi változást szeretnének és ezért hajlandóak tenni is.

A lélek emelkedését szolgálom, ez küldetésem is egyben. 

Különlegességem, hogy a személyes energiáddal dolgozom, így konkrét, pontos és teljesen személyre szabott minden alkalom.

Tisztánérzékelésem segít abban, hogy meglásd az élethelyzeteid mögötti okokat, múltbeli történéseket, félelmeket és tudattalan működési mintákat, vagy generációs mintákat.

Energiaátalakítással ezeket a mintázatokat megváltoztatjuk és új, pozitív mintázatot alakítunk ki.

Eszköztáramat az elmúlt 18 évben megismert: önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti-, és pedagógiai módszerek alkotják. 

Kedvenc témám: kibontakoztatni önmagunk legragyogóbb Énjét, ami lelkünk energiáján alapszik, a bennünk kibontásra váró ajándékok megismerése: rejtett képességek, erők, és akadályok felszabadítása, életfeladatunk és hivatásunk feltárása és visszatalálni saját utunkra.

Értékfeltáró önismereti programomat itt találod. Áraimról itt tájékozódhatsz. 

Ha szeretnéd tudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim.

"Az ember akkor lesz ember, ha átvilágítja mélyéig önmagát, s a benső világosságból környezetére sugarat bocsát."

Weöres Sándor

KÜLÖNLEGESSÉGEIM

Tisztánérzékelés

Látlak. Tisztán, szeretettel látlak. Látom a lelked, aki vagy és aki lehetnél. Tudom, hogy tele vagy kincsekkel, csak megszoktad, hogy a régi rád aggatott "ruhát" azonosítod önmagaddal tévedésből. Ez nem baj, ha ez a vágyad.
Vagy nem ez? Hát akkor tedd tudatossá mit is szeretnél valójában, ki is vagy te? Amikor a tudattalan tartalmak a felszínre kerülnek, megláthatod mi az a nagyobb terv, ami ott rejlik a nehézségeid mögött. Mert mindig van egy nagyobb terv.
Az önazonosság csak a lelkeddel összhangban tud megszületni, én ebben tudlak támogatlni, hogy megszüld Igaz Önmagad, elérhető legragyogóbb verziódat, egy biztonságos és megtartó erőtérben.

Ideje átvinni a fókuszt arra, VALÓJÁBAN ki vagy, és mi szeretne megszületni benned! Ha kaphatnál egy lehetőséget az Élettől, ha eltörölnék a múltat, a jövőt, a félelmeket; az emberek ítélkezését, akkor ki lennél és hogyan élnél? Akkor milyen munkát/párt választanál?

Lehetőséget adok arra, hogy átírd régóta ismételgetett történeteidet. Te írod a történetet most is minden egyes döntéssel, melyet meghozol. Ha pedig önmagad mellett döntesz és magadhoz hűen cselekszel, az élet megmutatja milyen csodák nyílhatnak ki "belőled". Én erre az útra invitállak téged.

"Érd el önmagad legragyogóbb verzióját!"

AMIT A LEGJOBBAN SZERETEK

Kibontakoztatás

Az egyik legszebb dolog az életben az, amikor egy ember kinyílik, mint egy virág.
Már gyermekként láttam, hogy hatással vagyok az emberekre, amikor róluk kérdeztem, arról, amire a legjobban vágynak, ami hívja őket, és ilyenkor láttam CSODÁKAT. Én ezt a nyílást, ezt a kibontakozást vagyok hivatott elindítani, létrehozni azzal, hogy összekapcsolom az embereket saját lelkükkel, a saját útjukkal.
Valahogy ez jön belőlem a legtermészetesebben. Amikor kapcsolódsz és lelkeddel összhangban cselekszel, ez kihat külvilágodra is. Szeretettel kísérlek ezen az örömteli úton.

különlegességeIM

Szíverő

Olyan ajándékot találsz meg nálam, amitől a befagyottság olvadni kezd. A megértésen keresztül elindulsz egy úton, ami kirajzolódik előtted. A gyógyulás útja, a transzformáció a szívben tud létrejönni. Van amikor ez azonnal megindul, csak ülsz és hullanak a könnyeid. Még sosem láttál, még meg sem szólaltunk, de valahogy könnyebb már az élet terhe, van kivel megosztanod, van, aki valóban lát téged. Az is rendben van, amikor még nem született döntés, csak szeretnéd a változást és szépen lassan, olvad a jég, a te tempódban. Amikor a szív készen áll az új élet, az öröm befogadására, csak akkor, s egy perccel sem előbb, akkor jutsz tovább.

KÜLDETÉSEM

Lélekemelő

Az emelkedés számomra tudatosságunk, energiaszintünk emelését jelenti. Amikor egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünk eseményeire, innen megláthatjuk azokat az összefüggéseket, tanításokat, üzeneteket, melyek múltunkban kódolva vannak.

Felemelkedni csak egy olyan dolog tud, amely könnyű, és nem tartja magában a nehézségeket.

Életünk útjában álló akadályok olyan kapuk, melyeken keresztül a tudatalattiban rejlő tartalmak a felszínre kerülhetnek, s gyógyulhatnak.
Az élet így folyamatosan tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre.

Fontos a tudatos haladás, a megrekedés helyett merni felvenni az élet által odadobott kesztyűt, megnézni milyen képességet munkál ki majd bennünk az az új feladat, amit épp elénk tár. A kihívások többet akarnak kihozni belőlünk, és egy olyan élet felé szeretnének eljuttatni, ami méltóbb hozzánk.
Mindig pontosan azt kapjuk, amire éppen szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum.

De ezzel mi sokszor nem értünk egyet, mert mást tartunk fontosnak, és tudattalanul ragaszkodunk megtanult sémákhoz. Az Élet egy tánc, van amikor vezetünk, s van amikor követünk. Hogy mikor mit, ahhoz van egy belső igazodási pontunk, és ez a pont a lelkünk. Felettes Énünk, belső bölcsességünk, belső vezetőnk, a szívünk iránymutatása. Ha ez megvan, akkor nagyon már nem tévedhetünk el. De sajnos mi nem kapcsolódunk ehhez, nem állunk meg döntéseink előtt megnézve mi van a szívünkben, mi van bennünk, inkább akarattal toljuk, erőből oldjuk meg, mert mindeképp mi akarunk irányítani. Tévesen azt hisszük, hogy csak mi tudjuk jól csinálni. Egy idő után a sok ellenállás azzal szemben ami van, az megrekedéshez, kiüresedéshez vezethet el minket. Ilyenkor jól jön a segítő, aki visszaterel arra az útra, ami a tiéd. Valójában ez történik minden egyes konzultációban visszaterelés, könnyítés, megengedés, felszabadítás, és a legfontosabb: a kapcsolódás a saját lelkedhez, hogy meghalld és tudd: hol kövesd, hol vezesd.

Sorsod útját járni nem mindig a legkönnyebb út, de mindig igaz és támogatott út.

INSPIRÁCIÓ, BLOG

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!