Ki vagyok én?
18 éve az önfejlesztés szerelmese vagyok. Tisztán érzékelem az emberek energiáját és tudok segíteni az elakadások feloldásában. Szeretem feltárni az emberekben kibontásra váró ajándékokat, belső értékeket, az elakadásaik üzenetét. Összekapcsolom az embereket a saját lelkük energiájával, hogy önmagukat támogatva haladjanak saját útjukon.

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel köszöntelek

Személyiségfejlesztő life & business coach, kineziológus természtgyógyász vagyok, extra szenzitív képességekkel. 40 éves vagyok, két csodálatos fiúgyermek édesanyja.

Klienseim szerint ötvözöm a modern coaching és a holisztikus természetgyógyászat eszköztárát. Egyszerre jellemez finomság, és határozott céltudatosság.

 

Szenzitív képességeim közé tartozik a tisztánérzékelés, képes vagyok érzékelni, és rálátást adni a tudattalan lelki folyamatokra, a múlt nehézségeire és azok céljára. Lényeglátás, hatékonyság, személyre hangolt elengedés, felszabadítás jellemzi szolgáltatásaimat.

Kulcsszavaim: felszabadulás, biztonság, szemléletváltás, magas szintű törődés, mély önismeret, lélekkapcsolat, kiteljesedés.

Hiszek abban, hogy minden értünk történik, és nehézségeinket valóban javunkra fordíthatjuk! Tisztább rálátást kapva kirajzolódik, hogy életünk történetei utat mutatnak életcéljainkhoz. Kapcsolódva lelkünkhöz hatalmas erőre tehetünk szert, és beteljesíthetjük sorsunkat.

Személyre hangolt önfejlesztési folyamatokat mentorálok.

Konzultációim lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük és kibontsuk a bennünk rejlő lehetőségek magasabb szintjeit.

Nem kell szenvednünk, átírhatjuk sorsunkat, van beleszólásunk életünk alakulásába, mert van választásunk, és lehetőségeink tárháza végtelen. Amennyiben rálátásunk nyitott és nem korlátozott.

A közös munka olyan felemelő együttműködés, ahol önmagad lehetsz, a szeretet transzformáló ereje segít, hogy szembe tudj nézni nehézségeiddel, félelmeiddel, és elengedd érzelmi fájdalmaidat. Célom, hogy megkönnyebbülj és szintet léphess.

Munkámmal az emelkedést szolgálom, ez küldetésem is egyben. 

Azoknak tudok segíteni, akik úgy érzik elvesztették önmagukat, útjukat, a helyüket az életükben, párkapcsolatukban, vagy hivatásukban. Azoknak szól, akik valódi változást, fejlődést, szintlépést szeretnének megélni és ezért hajlandóak tenni is!

Eszköztáramat az elmúlt 18 évben megismert: önismereti-,  kommunikációs-, meditációs-, energetikai-, stresszoldó-, művészeti-pedagógiai módszerek és extra szenzitív képességeim, ráhangolódásom alkotják.

 

Egyéni konzultációkon a tudattalan működések, érzelmi sérülések, gátló hitrendszerek, minták felszínre kerülnek, és oldjuk őket. Utána ezt otthon gyakorlati lépések éredemes hogy kövessék, mert a változást rögzítjük, de másképp cselekedni, dönteni nem tudok senki helyett, ez már az ügyfél feladata.

Energiaátalakító kezelésben a gátló mintázatokat megváltoztatjuk, tisztítunk karmikus szinten, és új, pozitív mintázatot rögzítünk a test energetikájában.

Csoportos Programjaimon egy téma körüljárásával, és egy közös célért, felemelő térben, a közösség erejével megsokszorozzuk az oldások hatékonyságát.

Áraimról itt tájékozódhatsz. 

Ha szeretnéd tudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim.

"Az ember akkor lesz ember, ha átvilágítja mélyéig önmagát, s a benső világosságból környezetére sugarat bocsát."

Weöres Sándor

A BENNEM REJLŐ LEHETŐSÉGEK

Lélek emelése

Látlak. Látom a lelkedet, aki vagy és aki lehetnél. Látom, és szeretném neked megmutatni, milyen kincsek, milyen csodálatos lehetőségek szunnyadnak benned, várva arra, hogy felfedezd őket!
Tudom, megszoktad, hogy a régi rád aggatott "ruhát" azonosítod önmagaddal, tévedésből. Ez nem baj, ha ezt a régi összetákolt téves énképet szeretnéd élni. Vagy nem ezt?
Tedd tudatossá mit is szeretnél valójában, ki szeretnél lenni?
Amikor a tudattalan tartalmak a felszínre kerülnek, megláthatod mi is az a nagyobb terv, ami ott rejlik a nehézségeid mögött.

Az önazonosság csak a lelkeddel összhangban tud megszületni, én ebben tudlak támogatlni, hogy kapcsolódj magadhoz, egy biztonságos és megtartó erőtérben.

Ha kaphatnál egy lehetőséget az Élettől, ha eltörölnék a múltat, a félelmeket; az emberek ítélkezését, akkor ki lennél és hogyan élnél? Akkor milyen munkát, párt, életet választanál?

Lehetőséget adok arra, hogy átírd a fájdalomtörténetedet.
Hiszen életedet Te írod minden egyes döntéssel, amelyet most meghozol. Ha pedig önmagad mellett döntesz és magadhoz hűen cselekszel, az élet megmutatja milyen csodák nyílhatnak ki "belőled".
Én erre az útra invitállak téged.

Szeretettel, Lilla

"Bontsd ki a benned rejlő nagyobb tervet!"

AMIT A LEGJOBBAN SZERETEK

Kibontakoztatás

Az egyik legszebb dolog az életben az, amikor egy ember kinyílik, mint egy virág.
Már gyermekként láttam, hogy hatással vagyok az emberekre. Folyton arról kérdeztem őket mire vágynak a legjobban, mi hívja őket, mitől dobban meg a szívük, és ilyenkor láttam Csodákat.
Én ezt a nyílást, a csodák kibontakozását szeretném támogatni. Összekapcsolom az embereket a lelkükkel, a saját útjukkal, magasabb minőségükkel, ami elérhető a számukra.
Valahogy ez jön belőlem a legtermészetesebben.

KÜLDETÉSEM

A lélek felemelkedése

Az emelkedés számomra tudatosságunk, energiaszintünk emelését jelenti. Amikor egy magasabb nézőpontból, nagyobb látószögben tudunk ránézni életünk eseményeire, innen megláthatjuk azokat az összefüggéseket, tanításokat, üzeneteket, melyek múltunkban kódolva vannak.

Felemelkedni csak egy olyan dolog tud, amely könnyű, és nem tartja magában a nehézségeket.

Életünk útjában álló akadályok olyan kapuk, melyeken keresztül a tudatalattiban rejlő tartalmak a felszínre kerülhetnek, s gyógyulhatnak.
Az élet így folyamatosan tárja elénk azokat a kihívásokat, melyek mindig a továbblépésünket szolgálják a következő szintre.

Fontos a tudatos haladás, a megrekedés helyett merni felvenni az élet által odadobott kesztyűt, megnézni milyen képességet munkál ki majd bennünk az az új feladat, amit épp elénk tár. A kihívások többet akarnak kihozni belőlünk, és egy olyan élet felé szeretnének eljuttatni, ami méltóbb hozzánk.

Mindig pontosan azt kapjuk, amire éppen szükségünk van és ebben nagyon pontos az Univerzum. De ezzel mi sokszor nem értünk egyet, mert mást tartunk fontosnak, és tudattalanul ragaszkodunk megtanult sémákhoz. Az Élet egy tánc, van amikor vezetünk, s van amikor követünk. Hogy mikor mit, ahhoz van egy belső igazodási pontunk, és ez a pont a lelkünk. Felettes Énünk, belső bölcsességünk, belső vezetőnk, a szívünk iránymutatása. Ha ez megvan, akkor nagyon már nem tévedhetünk el. De sajnos mi nem kapcsolódunk ehhez, nem állunk meg döntéseink előtt megnézve mi van a szívünkben, mi van bennünk, inkább akarattal toljuk, erőből oldjuk meg, mert mindeképp mi akarunk irányítani. Tévesen azt hisszük, hogy csak mi tudjuk jól csinálni. Egy idő után a sok ellenállás azzal szemben ami van, az megrekedéshez, kiüresedéshez vezethet el minket. Ilyenkor jól jön a segítő, aki visszaterel arra az útra, ami a tiéd. Valójában ez történik minden egyes konzultációban visszaterelés, könnyítés, megengedés, felszabadítás, és a legfontosabb: a kapcsolódás a saját lelkedhez, hogy meghalld és tudd: hol kövesd, hol vezesd.

Sorsod útját járni nem a legkönnyebb út, de mindig igaz és egy támogatott út.

INSPIRÁCIÓ, BLOG

Írásaim

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

fejlődj velem!

Kapcsolat


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!