Üzlet & Lélek
A lélek alapú vállalkozás messzebre visz, mert támogatott úton haladsz. Szeretnél rátalálni a saját utadra? Intuitív üzleti coachinggal, magasabb nézőpontokkal, felszabadító erővel támogatlak vállalkozásod magasabb szintre emelésében.
IDŐPONT FOGLALÁS

BEMUTATÁS

Üzlet & Lélek

" Egy vállalkozás addig tud fejlődni, ameddig a vállalkozó tudatossági szintje ér, amennyit képes befogadni, elhinni."

Üzlet & Lélek mentorprogram, workshop, és egyéni konzultácók célja az önazonos vállalkozás, a lélek alapú, támogatott üzlet megteremtése.

Amit el tudsz hinni, azt meg is tudod valósítani. Ennek a hitnek a nyitásával, a belső akadályok ledöntésével elkezdesz emelkedni, többet elhinni, és többet meg is valósítani!

Tisztánlátásom segít, hogy meglásd az összefüggéseket lelki és vállalkozásod fejlődése között, és megtudod, hogy e két terület összehangolása milyen  előnyöket hordoz számodra.

Kiteljesedni csak a lelkeddel összhangban lehet, ezért fontos felismerni lelked üzeneteit. Ha üzleti döntéseidet múltbeli fájdalmaid mentén hozod tudattalanul, akkor ezek nem belső vágyból erednek hanem elkerülésből, s a fájdalom egy másik valóságba visz.

Neked a saját utadat kell megvalósítanod, nem másét, ezért én arra tanítalak meg, hogyan táplálkozz belülről, hogyan kapcsolódj Magadhoz és innen hozz önazonos döntéseket.

HASZNÁLD FEL A LÉLEK EREJÉT AZ ÜZLETI ÉLETBEN!

Célom kibontani a benned rejlő lehetőségeket, és segíteni, hogy elérd önmagad legragyogóbb verzióját!

Amikor vállalkozásodat a saját belső forrásod táplálja, akkor Önmagadra építesz és megélheted, beteljesíted azt az utat, amiért jöttél. 

A lelkeddel összehangolt  vállalkozás ajándéka a belső nyugalom és észreveszed, hogy egy támogatott út, ezáltal nagyobb magasságokba vihet, mint pusztán logikára alapozva.

Konzultációm, mentorprogramom lényege összehangolni üzletedet a lelkeddel, ez olyan, mintha hátszéllel haladnál, mert együtt e kettő hasítani képes!

Szeretettel kísérlek e felemelő folyamatban.

Emeld vállalkozásodat a következő szintre!

SZEMÉLYES ÉS ONLINE

Üzleti fejlődés

Önazonos vállalkozás

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉS

Üzleti coachinggal, tisztánlátással, magasabb nézőpontokkal, sorsfordító erőmmel támogatlak vállalkozásod új szintre emelésében.

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉS

3 hónapos vállalkozásemelő folyamat, mely során rátalálsz valódi Erődre, lélekből fakadó belső céljaidra, motivációdra. Ez a program szétszed, és összerak egy magasabb szinten. Coaching, tisztánlátás, magasabb nézőpontok, sorsfordító erő, egyéni akadályok oldása és a csoport felhajtó erejével támogatlak személyesen, vállalkozásod új szintre emelésében.

ERŐSSÉGEIM

Mit ad a közös munka?

Önazonos vállalkozás épül

Üzleted kibontakoztatása

RÓLAM

Ajánlások

Ha szeretnéd megtudni hogyan dolgozom, olvasd el mit írtak rólam ügyfeleim:

“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a gondviselés is megmozdul. A legkülönbözőbb dolgok segítik az illetőt, amelyek máskülönben nem történhettek volna meg. A döntésből események egész folyamata fakad, amelyek előre nem látott fordulatok és találkozások sokaságával kedveznek az illetőnek, s olyan anyagi segítségre lelhet útja során, amelyről ember fia még nem is álmodott. ”

ÍRÁSAIM

Üzleti blog

Szeretettel megosztom tudásom, hogy mindenki javára váljon

fejlődj velem!

Kapcsolódj


Vác

2600 Vác, cházár andrás u. 17.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!