Jogi nyilatkozat

Felhasználásra vonatkozó rendelkezések

biegelbauerlilla.com weboldal:

Teljes tartalma, oldalainak bármely része, alkotóeleme, blogbejegyzések, írások, fotók, grafikai elemek, szövegelemek, tájékoztató leírások,  a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők, szerzői jogvédelem alá esnek.  Biegelbauer Lilla Zsuzsanna egyéni vállalkozó –  továbbiakban Szolgáltató – kizárólagos szellemi alkotása, szerzői alkotásának tekintendő (Szolgáltatói adatok: székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László krt.  15. 2/1; adószám: 69075908-1-33; statisztikai számjel: 69075908-7410-231-13; képviseli: Biegelbauer Lilla; elérhetőség: +36309621982).

A szolgáltató weboldalának tartalmát vagy bármely részét bármilyen formában lemásolni, sokszorosítani akár online formában vagy offline nyomtatásban is egyaránt tilos! E tartalmak felhasználásához – ezalól kivételt képez: a weboldalon elhelyezett megosztás fb-on gombokkal illetve továbbküldés emailben gombok – a a szerzői jog tulajdonosának, tehát a szolgáltatónak előzetes írásbeli hozzájárulására van szükség. 

Bármely tartalom másolása esetén szigorúan kötelező feltüntetni a weboldalra utaló hivatkozást, a forrás megjelölésével.

A honlapon található információkat a weboldal látogatója csak a saját felelősségére használhatja. Harmadik fél által létrehozott anyagokért, melyen a szolgáltató weboldala szerepel felelősséget nem vállal. A weblap tartalmaz külső weblapokra mutató hivatkozásokat, mely külső oldalak adatkezelése a szolgáltatótól független, így azokért nem vállalok felelősséget. 

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a honlapon bármikor módosítást eszközöljön, elérhetőségét korlátozza, vagy adott esetben szüneteltesse. A Szolgáltató nem garantálja a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét. A honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő közvetlen vagy közvetett vagyoni vagy nem vagyoni károkért, vagy más veszteségért való felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja. Kárigény esetén a vita rendezését Felek elsősorban előzetes és békés úton kísérlik meg. Felek csak az ezen az ily módon történt egyeztetések sikertelensége után fordulnak bírósághoz.

Az AJÁNDÉK ingyenes letölthető anyagokról:
A honlap oldalának megnyitásával a látogató elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg az oldalt, ne töltse le az anyagokat. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető írásokról, e-bookról, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat. Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így ezekkel kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

A honlapon, továbbá aldomainjein használt fotók forrása jogtiszta: https://unsplash.com/ weboldalról származik, továbbá megtalálhatóak saját szerzői jogú képek, melyek nem használhatóak fel semmilyen formában. Írásaim, illetve fotóim szerzői joga engem illet, ezek felhasználása részben, vagy egészben is engedélyköteles.

A fenti rendelkezések az alábbi jogszabályok: a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv., a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv.) és a 2010. évi CLXXXV. tv. a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvények figyelembevételével jöttek létre.

Érvényes: 2020.04.06 napjától.

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!