Álomból valóság – megszületett a Bőség program!

💖 Álomból valóság – megszületett a Bőség program 🌟🥳🙏🥰
 
Az elmúlt fél évben önmagam támogatását úgy élem meg, hogy tudatosan elkezdtem megvalósítani az álmaimat.
 
🥰🙏🥳 Elkezdtem végre a csoportos programokat! Ez volt a legnagyobb vágyam évek óta! Egy hónapja volt az első, és nagyon jó visszajelzéseket kaptam, hamarosan megosztom!
 
Amiről ma szeretnék írni neked, a vágyak valóra válásához kapcsolódik.
Egyik nap a dm-ben álltam, és a magazinban megláttam egy idézetet, amit ki is raktam magamnak itthon, hogy mindennap lássam:
„Amikor az álmok valóra válnak”
Oké, de mikor?
És úgy döntöttem, MOST jött el az ideje ennek!
 
Az elmúlt évek önismereti útja, az elengedés-önátadás gyakorlása, és gyógyító munkám azt eredményezte, hogy életem több területén élek meg már békét és elégedettséget. Azonban van egy terület, amiben még nem érzek nyugalmat, sőt inkább elégedetlenséget, tehetetlenséget, úgy érzem, blokkolt, és legszivesebben elkerülném azt is, hogy foglalkozzak vele.
Így is tettem évekig. De most elég volt az elkerülésből!
 
Ez a terület, az anyagi jólét, a bőség és gazdagság témaköre.
Spirituális berkekben ez egy elég nehéz téma egyébként. Egyáltalán az, hogy pénzt kérj a munkádért.
 
Évekkel ezelőtt jártam több bőség programon és egy-egy állítást is csináltam a témára, de valahogy nem változott olyan mértékben, és hiába indult volna be, ha nem cselekszem másként, ha az a hitem magamról, hogy rosszul kezelem a pénzt és mintha égetné a kezem, tényleg egyből el is költöm, így mindig csak jött-és ment a pénz az életemben. De azért valahogy mindig VAN. Tehát nem volt olyan fontos ez a terület, de nem működik olyan jól sem…🤔
 
Leginkább abból lett elegem, hogy emiatt negatívan, bántón gondolok magamra és nem tudom teljesen szeretni magam. Úgy döntöttem ezen változtatni szeretnék!
 
Igazából azért ennyire nehéz ez a szembenézés, mert sok téves hiedelem van ekörül, negatív minták, amik szinte beégtek, rossz szokások, és tiltások, tudjátok a tipikus „ezt nem engedhetem meg magamnak”, „miért nem elégszem meg ennyivel.”Sok bántó gondolat a kicsinyes énemtől, ami arra kér, hogy beérjem kevesebbel, és azt is észrevettem, hogy amikor valamit mégis megveszek magamnak, akkor bűntudatot érzek. 😔
Ezek a programok nem engedik, hogy élvezzem a pénz által nyújtott szabadságot, és nem hagyják, hogy a következő szintre lépjek az anyagi jólét és bőség befogadásában. 
Rájöttem, hogy ezeket a gondolati sámékat meg kell törni, elengedni és át kell keretezni, úgy is, hogy más nézőpontba helyezem. 🖼
A bőség mindenütt jelen van, egy naplementében, egy virágban, a természet gazdagságában, egy nevetésben, mindez Isten szeretetének megnyilvánulása. 
Csakhogy ennek ellenállunk, mert mi lenne, ha….?
Mi lenne ha nem lennének pénzügyi gondjaink?
Akkor nem lenne miért negatívan gondolni magunkra, nem lenne önsajnálat és az abból eredő kis „nyereségek”, valójában energiát nyerünk belőle, ezek nem valós nyereségek, mert sokkal többet veszítünk ezzel, mint nyerünk.
Gondoljunk csak bele!
Amikor VAN pénzünk, akkor meg tudunk ajándékozni másokat is a gazdagságunkkal!
Tudunk ADNI, a pénzünkkel igénybe tudjuk venni mások szolgáltatásait, legyen az egy bolt, kozmetikus, személyi edző, fodrász, segítő, vállalkozás fejlesztő, vagy bármi amit el tudunk képzelni, és ezek igénybevételével mi is fejlődünk és az ő életüket is gazdagíthatjuk! Ez egy igazi win-win helyzet, amiben mindenki csak nyer!
Csakhogy egy dolgot mégis elveszítesz: a régi énedet, aki az önsajnálatból nyer energiát!
Őt kell feladnod hozzá!
Hajlandó vagy erre?
🕊 El kell jutni oda, hogy elhidd, hogy ez számodra is lehetséges, ez neked is lehet, és megérdemled!
– Látszik itt, hogy mennyire szorosan kapcsolódik az önbecsüléshez és önszeretetünk mértékéhez.
 
Mindannyian ott akadunk el a lelki fejlődésünkben, hogy egy nem működő életterülettel való szembenézéshez erőre és bátorságra van szükség. De amikor egyre csak halogatjuk a cselekvést, a változtatást, és a szembenézést, akkor egy idő után azt érezzük, képtelenek vagyunk rá, egyre gyengébbek vagyunk, már maga a gondolat is elgyengít. Ez a hosszú halogatás miatt van, és attól, mert annyira távol került a megoldás, hogy reménytelennek tűnik.
De nem az!
Van egy pont, amikor akkor is meg kell tenni, és szembe kell nézni az elkerült, halogatott dolgokkal, amikor nehéz!
Szinte erőnek erejével „át kell tolni magunkat, megfogni a hajunknál fogva”, de nagyon-nagyon megéri!
 
Mert a szembenézés visszaadja az ERŐDET!
 
Én ezt tettem magammal, és csodák csodájára, megjött az erőm miközben cselekedtem, odafordultam, már maga az odafordulás segített, és kioldódott a halogatásban lekötött energia!
Nem mellesleg nagyon jó érzés, 🥰 hogy végre teszek valamit azért, hogy jobb legyen, amit nagyon rég óta elkerültem.
 
Számomra ez egy életcél is, a bőség tudatom magasabb szintre emelése, hogy képes legyek többet is befogadni, és amikor mögé néztem, láttam mennyi mindenből tevődik össze ez sok negatív program. 
Ez a változtatás:
Életminőségbeli változást hozhat.
 
Amin a jobb élet múlik, sokszor az ENGEDÉLY megadása, ÖNMAGADNAK.
 
Én tegnap engedélyeztem magamnak hogy lehet több, megengedtem, hogy egyáltalán lehessenek vágyaim, és a szokásos elengedés gyakorlattal dolgoztam a feljött érzéseken. És annyira megmutatta az Élet, az Univerzum, hogy IGENIS MŰKÖDIK! Kb. 2 órán belül jött egy hívás, és egy kb. félmillió ft értékű mentorprogram vásárlás történt, pedig ezt a folyamatot meg sem hirdettem, csak a gondolataimban volt meg, de jelentkeztek rá!
Döbbenet!
 VAN értelme szembenézni az elakadt életterületeinkkel!
 
Az egész ott kezdődik, hogy ELHISZED, HOGY EZ LEHETSÉGES SZÁMODRA IS!
 
Miért?
Mert hogy másnak működik, az egy természetes dolog, de neked?
 
Az van benned is tévesen, hogy neked ez nem lehetséges, és kérlek ezt az egyet hidd el nekem: NEKED IS LEHETSÉGES A BOLDOGABB, JOBB ÉLET, AZ ANYAGI JÓLÉT, BŐSÉG, A MÉG TÖBB ÖRÖM, SZERETET MEGTAPASZTALÁSA!
 
Tudod miért?
Mert ezért vagy itt!
Mert a jó Isten a legjobbat kívánja neked, a boldogságra, örömre, szeretetre születtél, ezt kívánja nekünk embereknek, mert szeret minket. Mert Isten maga a 100%-os SZERETET, amiben nincsen elutasítás, büntetés, ez hatalmas félreértelmezés!!! Isten mindig megbocsát.
 
Isten az embernek szabad akaratot adott, valójában önmagunkat büntetjük, mert elhittük ezt a hülyeséget hogy büntetést érdemlünk, holott Szeretetre születtünk.
Szeretnék egy mondatot adni, és ízleld meg: Ha Isten nem bocsátana meg nekünk minden pillanatban, már rég nem élnénk!
Amiket gyerekkorunkben átéltünk, és elhittünk magunkról másoknak, az akadályt képez köztünk és a bőség befogadása között, mert nem tartjuk magunkat máltónak rá és ezért egyszerűen szabad akaratból NEM VÁLASZTJUK A JÓT!
 
Pedig azért vagyunk itt, hogy növekedjünk, fejlődjünk és egyre jobban tudjunk SZERETNI.
 
Én már csak tudom. Abban éltem, hogy a jó, mindenki mással megtörténhet, csak velem nem, nehéz gyerekkor, bántalmazotti lét, személyiségzavarok, depresszió, 18 évesen már alkoholizmus, öngyilkossági kísérletek, társfüggőség, áldozati lét, minden kijutott… iszonyat traumák vannak mögöttem,
nagyon nehéz sorsot cipeltem, amit nagy részben már letettem és átírtam.
És ez lehetséges számodra is!
(Erről fog szólni a könyvem.)
 
Nekem a szembenézés, és ez a kis gyakorlat amiben engedélyeztem magamnak a bőséget, amire szinte azonnal visszajelzést kaptam az élettől, megadta a kezdőlökést, hogy igenis CSINÁLJAM, a BŐSÉG TÉMÁBAN azt a gyógyító, felülíró módszert amit ismerek ADJAM ÁT, egy egész napos program keretein belül!
💖 Tehát ha szeretnél ezen a területen változtatni,
  • ha hajlandó vagy szembenézni a szőnyeg alá söpört dolgokkal,
  • ha szeretnél VÉGRE TENNI VALAMIT azért, hogy jobb legyen,
  • hajlandó vagy őszinte lenni magadhoz, és vállalni végre a felelősséget az életedért,
  • ENGEDÉLYEZNI magadnak a szintlépést az anyagi bőség területén is,
  • megtanulni az elengedést,
  • és a teremtést: ami a pozitív választása,
  • ha nyitott vagy arra, hogy feltárd a bőség beáramlását akadályozó blokkokat, és aminek az elengedésére készen állsz azt elengedd,
  • ha szeretnéd, hogy szintet lépj,
  • hogy el tudd kérni a munkád valódi értékét,
mert ez valójában az ÖNÉRTÉKELÉSRŐL is szól, akkor itt a helyed!
Írd be az időpontot!
 
December 17. szombat 10:00-18:00, BŐSÉG NAP.
Ára: 25 000 Ft, elővételben dec. 15-ig: 22 000 Ft. Értéke felbecsülhetetlen!
Kiscsoportban leszünk, maximum 8 fővel!
 
Most, hogy végigolvastál ne menj el anélkül, hogy ne tennél valamit önmagadért!
ANNYIT KÉREK TŐLED, MONDD KI HANGOSAN és érezd át:
 
SZÁMOMRA IS LEHETSÉGES, HOGY JOBB LEGYEN AZ ÉLETEM!
ENGEDÉLYEZEM MAGAMNAK AZ ÁLMAIM VALÓRA VÁLÁSÁT!
 
💖🙏 Azt kívánom neked, te is kezdd el megvalósítani az álmaidat! Nem azért vagy itt, hogy szenvedj! Neked is lehet jobb, lehet egy boldogabb életed! Ha választod!
VÁLASZD!
 
💖 Szeretettel gondolok Rád, és azért dolgozom, hogy mindaz ami az életedet jobbá teszi, átadjam neked!
Biegelbauer Lilla, lélekemelő
Fotó forrás: Luke Besley – unsplash.com
Megosztás Facebook-on
Küldés e-mailben

INSPIRÁCIÓ

További írások

ELÉRHETŐSÉGEM

Kapcsolat

+36 30 962 1982

lilla@BIEGELBAUERlilla.COM

Scroll to Top

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnél elsőként értesülni programjaimról és olvasni tőlem inspiráló írásokat? Iratkozz fel hírlevelemre!